NU KAN DU OPLEVE VORES SMARTE NYE LYGTEPRODUKTER!

Som grossistleddets partner og værkstedets ven kender HELLA behovene og kravene i reservedelsbranchen. Vi støtter grossister og værksteder med masser af know-how og en omfattende service – for det er vigtigt for os, at gøre din komplicerede dagligdag, så nem som muligt. Vi kan altid tilbyde vores partnere et bredt program af teknologisk avancerede bilkomponenter af høj kvalitet.

 

Med vores mangeårige ekspertise i lys og lygter samt udvikling har vi sendt talrige nyskabelser på markedet – fra xenon-lygter via kurvelys og til intelligente LED-lygter af nyeste generation så som Matrix LED HD84. Det er ikke tilfældigt, at navnet HELLA står for førende innovationer og er pioner i lygteteknologi. Denne stærke OE-ekspertise benytter vi med succes på det frie eftermarked.

 

HELLA-produktprogrammetudvides løbende og videreudvikles med nye teknologier og ændrede krav tilelektrificering. Det er vores mission, at nyskabelser fra serieproduktionen bliver tilgængelige på det frie eftermarked hurtigst muligt – og det ses også i vores nyeste produkter, der allerede leveres via forhandlerne.

 

De aktuelle produktnyheder indeholder hele HELLAs know-how. Nu kan du opleve vores nye, smarte lygteprodukter!

HELLA PRODUKTNYHEDER I MODELSPECIFIKKE LYGTER

Videoer om emnet

Lys er... Oplev lys med HELLA.

Vi leverer topmoderne, modelspecifikt lygteudstyr – fordi lys giver større sikkerhed i trafikken.

HELLA lyskanal

På 140 x 11 meter tester vi vores innovative teknologier. I dette anlæg, der er enestående i Europa, skabes fremtidens lygtekoncepter.

Lys er sikkerhed - HELLA

Du skal ikke være mørkerad! Vores lys bringer dig og dine kære sikkert gennem natten - overalt.