Elektronika
 
Elektronika

Obsežen program elektronike odpira nove priložnosti za rast

30 odstotkov vrednosti dobro opremljenega novega vozila dandanes predstavlja elektrika, predvsem pa elektronika. Ne gre za modno muho, temveč za rezultat povečanih zahtev porabnikov glede varnosti, udobja in razvedrila. Dejstvo pa je, da se lahko komponente, ki so vgrajene v vozilo, tudi pokvarijo. Leta 2007 je nemški ADAC ugotovil, da je za 52 odstotkov vseh okvar vozil kriva pomanjkljiva programska oprema in elektronika. Strokovnjaki predvidevajo, da se bo ta vrednost leta 2015 povečala na več kot 60 odstotkov. Izpušne naprave, platišča in tesnila tako v bodoče ne bodo več tako dobičkonosna, bolj dobičkonosna bo elektronika in njeni deli. Tako se potrebe po diagnostičnih kompetencah, elektronskih nadomestnih delih in tehničnih storitvah zelo hitro povečujejo. Zahteve za trgovino na debelo in servisne delavnice so izjemne, imajo pa tudi potencial za dobro donosnost in navezanost strank. Poskrbite, da si boste ta potencial zagotovili pred drugimi.

09/11/2015

Senzorji

Naši senzorji - preprosto fiziko spreminjajo v miren tek: senzorji vrtilne frekvence, merilniki masnega toka zraka, senzorji klenkanja, senzorji za polnilni tlak/tlak sesalne cevi, senzorji za temperaturo hladilnega sredstva/olja/zraka, lambda sonde, senzorji za nivo olja/hladilnega sredstva/tekočine za spiranje stekel, senzorji za položaj pedala za plin in dušilne lopute - iz motorjev naredijo sodobne agregate. In ker brez senzorjev tek motorja ni več miren, kakovostni senzorji podjetja HELLA sistemu za upravljanje motorja zanesljivo posredujejo izmerjene vrednosti in omogočajo odlično udobje pri vožnji. Tudi za varnost smo poskrbeli z odpornimi dajalniki signalov: senzorji vrtilne frekvence kolesa (ABS).

K spletnemu katalogu HELLA

09/04/2015
 
 

Aktuatorji

Impulzu sledi dejanje. Vžig, zapiranje, odpiranje, pripiranje, razklop in poklop - naši aktuatorji poskrbijo za vse. Povsod, kjer se v vozilu pojavi potreba po natančni in trajni napetosti, ima podjetje HELLA ustrezno rešitev: vžigalne tuljave, ventili AGR, nastavki za dušilne lopute, nastavni elementi za centralno zaklepanje, preklopne ventile. Pri podjetju HELLA je gibanje program.

K spletnemu katalogu HELLA

09/04/2015
 
 
 
 
 
 
 
EVE ONLINE TOOL
Experience HELLA's electrics and electronics range like never before.
more
EVE ONLINE TOOL
 
02/11/2015