Orodja
 
Orodja

Najboljša orodja, učinkovito popravilo

Za vas od naših strokovnjakov: za strokovno izvedbo popravil in vzdrževanja so na voljo profesionalne diagnostične naprave, obsežni podatki o vozilih in delavniške naprave, na katere se lahko zanesete - za visoko ustvarjanje vrednosti med celotnim postopkom popravila. Naša orodja odlikuje natančnost, udobje in preprosta uporaba. Najboljša orodja za hitra in varna popravila. Iz dneva v dan.

09/04/2015

Diagnoza vozil

Z diagnostičnimi napravami podjetja HELLA GUTMANN SOLUTIONS vam v roke predajamo zbrano tehnično znanje. Napake boste odkrili hitro in učinkovito. Naš moto: vedno najboljše. Zato vaše delo podpiramo z zmogljivo strojno opremo, rednimi posodobitvami programske opreme in vsemi tehničnimi podatki, ki jih trenutno in v bodoče potrebujete za storitve v servisni delavnici. Ponudba storitev pa se zaključi s profesionalnimi izobraževanji, telefonsko številko za tehnična vprašanja in obsežnimi tehničnimi informacijami.

Na domačo stran podjetja Hella Gutmann Solutions

12/15/2016
 
 

Servisiranje luči

Kompetence s tradicijo. Z napravami za nastavljanje žarometov HELLA lahko preverite vse sisteme žarometov: EN, ksenon, paraboloidni žarometi in LED. Poskrbijo za optimalno usmeritev glavnih žarometov in dodatnih žarometov ter dodatnih meglenk. Seveda lahko z njimi poleg osebnih vozil preverite tudi gospodarska vodila, motorna kolesa, kmetijska vozila in druge vrste vozil.

H katalogu za servisne delavnice

09/04/2015
 
 

Servisiranje akumulatorjev

Da stranke ne bi presenetil izpad akumulatorja, je treba pri prevzemu vozila vedno testirati tudi akumulator. S to storitvijo se poveča zadovoljstvo strank in dokazano poveča promet. Ta potencial lahko usmerjeno izkoristite z novimi testerji in polnilniki akumulatorjev HELLA. Za večje zadovoljstvo strank in več dodatnega prometa.

H katalogu za servisne delavnice

09/04/2015
 
 

Orodja/naprave

Nudimo številne naprave za testiranje motorjev in druge testne naprave - s prednostjo servisiranja. Orodje in naprave HELLA so preprosta za uporabo in zagotavljajo bodočnost. In če želite, da se vam posveti: z obsežnim asortimentom robustnih ročnih svetilk in svetilk za servisno delavnico podjetje HELLA vedno poskrbi za optimalno vidljivost.

K spletnemu katalogu HELLA

01/26/2016
 
 
 
 
 
 
 
Hella Gutmann Solutions

Obiščite spletno stran našega skupnega podjetja HELLA Gutmann Solutions.

več
Hella Gutmann Solutions
 
11/28/2012