Visokozmogljiva elektronika
 
Izdelki in storitve

Helline celovite elektronske rešitve

Začeli smo z elektroniko za svetlobno opremo, a že dolgo nudimo tudi celovite strokovne rešitve za elektroniko vozila in rešujemo težave, ki so bistvene za avtomobilisko industrijo: povečevanje energetske učinkovitosti, zmanjševanje izpustov CO2 ter povečevanje varnosti in udobja. HELLA dobavlja številne inovativne elektronske rešitve, kot na primer inteligentni senzor akumulatorja za učinkovito upravljanje z energijo ali sistem za pomoč pri menjavanju voznega pasu na podlagi 24 GHz radarskih senzorjev za izboljšanje udobja in varnosti pri vožnji. Preberite več o naših izbranih inovativnih rešitvah na področju elektronike:

07/04/2012

Učinkovito upravljanje z energijo

Podjetje HELLA je vodilni proizvajalec na področju elektronskih mikrohibridnih komponent. Sem spadajo inteligentni senzor akumulatorja (IBS), ki se kot ključni sestavni del upravljanja z energijo v vozilu že uporablja pri številnih proizvajalcih vozil, pa tudi stabilizatorji napetosti, ki se uporabljajo za delovanje funkcije za zagon/zaustavitev.
Visokozmogljivi pretvorniki DC/DC, pretvorniki 48/12 V in moduli za shranjevanje energije so komponente, ki jih dobavlja podjetje HELLA za bodoče topologije električnih omrežij in tako omogoči delovanje funkcij, kot so električno jadranje in rekuperacija.
Paleto izdelkov zaokrožijo izdelki, kot so sistemi upravljanja z energijo z možnostjo skaliranja, nadzori izolacije, polnilni pretvorniki in visokonapetostni pretvorniki – komponente, ki omogočajo električno mobilnost.

03/05/2013
 
 

Udobje in varnost med vožnjo

Od električnega krmiljenja sedežev, običajnih sistemov ključev za daljinsko upravljanje in sprejemnih krmilnih enot do pasivnih sistemov za odklepanje in zagon motorja (entry/go) - HELLA ponuja široko paleto rešitev za popolno udobje pri vožnji. Nenehno raziskujemo in uvajamo nove in izboljšane sisteme za pomoč vozniku, s katerimi želimo še dodatno izboljšati varnost na cesti. Naš najuspešnejši izdelek z doslej več kot 3 milijoni prodanih enot je sistem za pomoč pri menjavanju voznega pasu, ki temelji na 24 GHz radarskih senzorjih. Nenehno nadzira območje za avtomobilom in voznika med prehitevanjem ali menjavanjem voznega pasu opozarja na vozila, ki se njegovemu vozilu od zadaj približujejo na sosednjem voznem pasu. Druga naprava, ki prav tako uporablja 24 GHz radarske senzorje, je naš opozorilni sistem za ohranjanje varnostne razdalje, ki voznika opozori, da varnostna razdalja vozila ni optimalna, vendar pa samodejno ne posega na prenosnik moči.

03/05/2013
 
 
 
 
 
 
 
Povezave

Več informacij o naših obsežnih strokovnih izkušnjah na področju elektronike.

Obsežnih strokovnih izkušnjah na področju elektronike
 
03/05/2013