Deli
 
Deli

Razširjen asortiment - dober posel

Izkoristite naše znanje o prvotni opremi in tehnologiji. Podjetje HELLA nudi z več kot 35.000 izdelki izredno obsežen asortiment delov, specifičnih za vozila, univerzalnih delov in pribora - vse v najboljši kakovosti za uspešen posel.

07/02/2020
1
WEARING PARTS

Obrabni deli

HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS nudi obsežno ponudbo komponent in dodatkov za zavorni sistem – z izjemno tehnologijo za najvišje zahteve. Poleg tega vam podjetje HELLA nudi nadaljnjo izbiro obrabnih delov.

več
SPARE PARTS

Nadomestni deli

Podjetje HELLA ponuja zelo veliko izbiro nadomestnih delov. Na voljo je obsežen program elektronike, s katerim boste lahko izvedli še tako obsežna popravila - asortiment obsega senzorje, aktuatorje in krmilnike. Prav tako pa podjetje HELLA ponuja tudi širok program elektrike, ki skozi leta postaja vse obsežnejši.

več
CHASSIS PARTS

Karoserijski deli

Podjetje HELLA je na prostem trgu delov št. 1 za osvetlitev, specifično za vozila, z največjo pokritostjo tržišča. Naše inovacije nam omogočajo, da svoj program glavnih žarometov, luči in notranjih luči nenehno nadgrajujemo.

več
 
12/18/2019
1
CONSUMABLES

Potrošni material

Brez potrošnega materiala si vsakdana v servisni delavnici ne moremo predstavljati - pa naj gre za inštalacijski material, varovalke, olja ali tesnilne obročke. Tudi na tem področju je ponudba podjetja HELLA izjemna.

več
ACCESSORIES

Pribor

Na področju osvetlitve pa smo vedno pravi partner za vas - z našim znanjem na področju tehnologij halogen, ksenon in LED boste imeli korist pri dodatnih žarometih, žarometih za vzvratno vožnjo in delovnih žarometih, lučeh za dnevno vožnjo, lučeh za označevanje, notranjih lučeh in stranskih ter konturnih lučeh.

več

 
09/04/2015
 
 
 
Eliver

Preizkusite naše delovne žaromete na spletni testni vožnji!
več

Eliver
 
12/04/2014