Močna poprodajna organizacija
 

HELLA: STROKOVNI PARTNER POPRODAJNEMU TRŽIŠČU IN SERVISNIM DELAVNICAM

Blagovna znamka HELLA v segmentu poprodaje ponuja široko in atraktivno paleto izdelkov, profesionalno opremo za servisne delavnice in prvorazredne storitve vse na enem mestu. Te tri osnovne kompetence sestavljajo koncept HELLA Parts, Tools, Services (deli, orodja, storitve).

Nepremagljivi asortiment delov (Parts) z odlično pokritostjo tržišča in vrhunsko kakovostjo obsega kar 35.000 artiklov za velike trgovce z deli za tovorna vozila in tudi za neodvisne delavnice. Asortiment obsega tudi nadomestne in univerzalne dele s področja osvetlitve, zavor, elektrike, elektronike in toplotnega upravljanja. Obsega originalne dele podjetja HELLA za proizvajalce avtomobilov, posebne prodajne izdelke iz lastne proizvodnje ter izdelke priznanih proizvajalcev delov. S tako ponudbo smo na področju osvetljave za določen tip vozila na prostem trgu nadomestnih delov vodilno podjetje z največjo pokritostjo tržišča v Evropi. Z zmogljivo logistično mrežo, razširjeno po vsem svetu, strankam zagotavljamo optimalno dobavljivost blaga. Z ustreznimi spletnimi orodji prihranite čas in denar – z elektronskim naročanjem, preverjanjem razpoložljivosti, spremljanjem naročila ali poteka reklamacije.
 
Poleg tega ponujamo tudi obsežne storitve servisnih delavnic (Tools). Tako nenehno podpiramo celoten servisni postopek od identifikacije vozila in diagnoze napake do identifikacije ter naročila nadomestnega dela, zaradi česar smo na tržišču uveljavljeni kot obsežni ponudnik na področju podatkov, opreme za testiranje, nadomestnih delov, izobraževanj in tehnične podpore. Na tak način servisnim delavnicam omogočamo hitro in varno izvajanje vzdrževanja oz. popravil.

Naša velika ponudba storitev (Services) zaokrožuje ta spekter s tehnično službo za stranke in privlačno prodajno podporo, pa tudi s koncepti delavnic in profesionalno logistiko.

07/02/2020
 
 
 
Povezave

Več informacij o našem obsežnem strokovnem znanju in izkušnjah na področju poprodaje.

Obsežnem strokovnem znanju in izkušnjah na področju poprodaje
 
11/06/2013