Gospodarska vozila
 

Avtomobilska tehnologija in vrhunska kakovost za največje obremenitve

Za gospodarska vozila ponujamo univerzalne izdelke in novo razvite tehnologije, specifične za posamezna vozila. Pri tem naše stranke pridobivajo z našim dolgoletnim znanjem ter tehnološko in gospodarsko sinergijo iz obsežnega serijskega poslovanja z avtomobili. Na področju luči imamo že širok razpon izdelkov za razsvetljevanje, ki jih lahko na zahtevo ponudimo s halogensko, ksenonsko ali LED tehnologijo. Poleg tega zajema naša paleta proizvodov električne in elektronske sestavne dele.

Vsem proizvodom je skupno, da so zasnovani za kakovost in zmogljivost pri delno ekstremnih zunanjih vplivih, ki so jim dnevno izpostavljeni težki tovornjaki, traktorji ali komunalna vozila. Vozniki in upravljavci voznih parkov se lahko tako v primeru udarca kamna, ekstremnih temperaturah ali nenehnih vibracijah zanesejo na kakovost HELLA.

09/09/2015
1
Tovornjaki

Tovornjaki

Sistemi svetlobne opreme in elektronike iz našega širokega izbora standardnih izdelkov ali izdelkov po meri za vaše posebne potrebe. Varnost in pravočasna proizvodnja sta vaše delo - dobava zanesljivih izdelkov pa naše.

več
Prikolice

Prikolice

Sistemi svetlobne opreme in električne napeljave za optimalni svetlobni izkoristek in trpežnost. Časovna in stroškovna učinkovitost za hitro, enostavno montažo.

več
Poljedeljski, gradbeni in gozdarski stroji ter viličarji

Poljedeljski, gradbeni in gozdarski stroji ter viličarji

Popolna svetlobna oprema za izjemno zmogljivost tudi pod zahtevnimi pogoji na terenu: stabilni, odporni proti vibracijam in trpežni, s hitrim povračilom naložbe - naši izdelki so natanko to, kar iščete.

več
 
11/16/2012
1
Reševalna vozila

Reševalna vozila

Ko gre za varnost, še posebej pri opremljanju reševalnih vozil, ni kompromisov. Več informacij o naših sistemskih rešitvah za različne uporabe vozil.

več
Komunalna in posebna vozila in naprave

Komunalna in posebna vozila in naprave

Vrhunska kakovost za zanesljivost in najdaljšo življenjsko dobo, učinkovito opozarjanje drugih voznikov in varnost upravljavca na cesti, modularna izvedba in raznovrstnost izdelkov.

več
Mestni in potovalni avtobusi

Mestni in potovalni avtobusi

Cela vrsta različnih možnosti svetlobne opreme oblikovalcem omogoča kreativnost pri izboru materialov, vrst svetlobne opreme in barv. Z našim modularnim konceptom žarometov lahko kupci izrazijo svoj individualni slog.

več
 
11/16/2012
Construction

Construction

Optimalne rešitve za gradbeništvo! Na naši
mikrostrani si lahko ogledate izbrano ponudbo izdelkov svetlobne opreme ter pametnih električnih in elektronskih rešitev.
več
 
07/27/2016 13:31
 
 
 
katalog univerzalnih delov

Univerzalne dele za tovornjake in prikolice hitro najdete v našem

Katalogu univerzalnih delov
Katalog univerzalnih delov
 
11/20/2014
Eliver

Preizkusite naše delovne žaromete na spletni testni vožnji!
več

Eliver
 
12/04/2014
Povezave
 
10/22/2015