Electrics
 
Elektrika

Širok, skozi leta vse obsežnejši električni program

Kot svetovni partner avtomobilske industrije nudi podjetje HELLA znanje o sistemih, izkušnje s proizvodnjo velikih serij ter znanje o postopkih za hitro uresničevanje inovativnih konceptov v gospodarne in zanesljive serijske izdelke. Zato je program elektrike podjetja HELLA še posebej obsežen: od zvočnih signalnih naprav do črpalk za spiranje stekel.
Zaradi nenehnega širjenja in optimizacije lahko trgovinam in servisnim delavnicam ponudimo obsežen program relejev in nosilcev relejev.

09/11/2015

Releji, smerniki in krmilniki

Princip je preprost, izziv pa ogromen: želimo namreč, da bi naši releji, smerniki in krmilniki dolgo in zanesljivo opravljali svoje naloge. In ker sta perfekcija in vzdržljivost do potankosti naši prednosti, nudi podjetje HELLA zanesljive izdelke in enega najobsežnejših asortimentov tega področja: mini releje, visoko zmogljive releje, mikro releje, izklopne releje za akumulator in releje Solid State za osebna, gospodarska in dostavna vozila, smernike enokrožnega, dvokrožnega ali trikrožnega razreda za osebna, gospodarska in dostavna vozila ter kmetijske in gradbene stroje, časovne krmilnike, krmilnike opozorilnih utripalk in LED-smernikov ter stikalne module za luči - podjetje HELLA omogoča na podlagi enega principa številne različne možnosti.

K spletnemu katalogu HELLA

01/21/2016
 
 

Stikala

Pri podjetju HELLA so na voljo stikala za vsako funkcijo: stikala za vklop/izklop, potezna stikala za opozorilne utripalke in zavorne luči, stikala za luči, alarmna stikala, stikala za pomik stekel, stikala za smernike, stikala za vžig/predgretje, zagonska stikala, stikala za opozorilne utripalke, večfunkcijska stikala, ločilna stikala, nožna stikala in stikala za dvižne nakladalne odre, tlačna in potisna stikala, stikala ventilatorjev, stikala za kontakte vrat - kot klecna stikala, prevesna stikala, z žarnico, privita, na klik ali vrtljiva, v črni ali srebrni barvi, z gladko ali naregljano površino. Zelo obsežna izbira za vse, kar je treba v vozilih vklopiti ali izklopiti - kljub temu pa imajo naša stikala eno skupno značilnost: kakovost podjetja HELLA.

H katalogu LightShow Stikala

K spletnemu katalogu HELLA

09/04/2015
 
 

Zaganjalniki in alternatorji

Podjetje HELLA nudi obsežen program z več kot 2200 zaganjalniki in alternatorji za več kot 15.000 modelov osebnih vozil, kmetijskih in gradbenih strojev ter za več kot 10.000 modelov na področju gospodarskih vozil.

K spletnemu katalogu HELLA

09/04/2015
 
 

Regulator alternatorja

Pravilna napetost električnega omrežja - za posamezno vozilo je to vprašanje tipa. Prav iz tega razloga je pri podjetju HELLA na voljo široka paleta natančnih in zanesljivih regulatorjev alternatorja za številna vozila. Sodobna tehnologija podjetja HELLA omogoča, da je elektronika vozila zaščitena pred poškodbami zaradi prenapetosti, stopnja polnjenja akumulatorja pa je nenehno konstantna.

K spletnemu katalogu HELLA

Do HELLA VALUEFIT

05/03/2016
 
 

Črpalke za tekočino za spiranje

Predstavljamo enega od naših najbolj nevpadljivih varnostnih sistemov: črpalko za tekočino za spiranje. Nespektakularno, vendar učinkovito poskrbi z usmerjenim tlakom za dobro vidljivost. Ne glede na to, ali govorimo o čiščenju stekel, žarometov ali razpršilnih stekel, zanesljivost je pri vseh črpalkah podjetja HELLA skorajda že značilnost izdelkov. Za podjetje HELLA je dobra vidljivost namreč v vsakem primeru vprašanje kakovosti.

K spletnemu katalogu HELLA

09/04/2015
 
 

Električne vtične povezave

2-, 3-, 4-, 5-, 7-, 13-, 15- polne - tako je, govorimo o vtičnih povezavah! Podjetje HELLA nudi vse, kar povezuje: adapterje, povezovalne vode, testne vtiče, vtične sisteme za posebna vozila, podnožja vtičnic za žaromete, spiralne povezovalne napeljave, priklopne naprave za prikolice, napetostne pretvornike, izenačevalne polnilne naprave, s pokrivno matico, bajonetnim zaklepom, gumijastim tesnilom, kratkim ali zelo kratkim, izdelano iz plastike ali kovine. Podjetje HELLA celo iz standardnih delov naredi nekaj posebnega: preprosta montaža, preverjena kakovost, na voljo v vseh izvedbah in primerno za skoraj vsak poseben primer.

K spletnemu katalogu HELLA

01/25/2016
 
 

Zvočne signalne naprave

Varnostni izdelek, ki za predstavitev ne potrebuje veliko besed: hupe in fanfare podjetje HELLA. Stranke bodo vedno opozorile nase, bodisi s polnim, harmoničnim zvokom dvotonskih elektro fanfar ali prodirajočimi jakostnimi hupami. Kompresorske fanfare ali fanfare na stisnjeni zrak - naše signalne naprave so vedno na najvišjem nivoju, pri tem pa sta zanesljivost in natančnost že vgrajeni, in sicer že več kot 100 let. Pri podjetju HELLA je varnost pač tradicija.

Hupe in fanfare - Mikrostran, aplikacija

01/25/2016