Tools
 
Tools

Optimalt værktøj Effektiv reparation

Til dig fra HELLA's specialister: Vi stiller professionelt diagnoseudstyr, omfattende køretøjsdata og pålideligt værkstedsudstyr til rådighed, så reparationer og vedligeholdelse kan udføres fagligt korrekt - det betaler sig gennem hele reparationsforløbet. HELLA's tools udmærker sig ved præcision, komfort og enkel håndtering. Det bedste værktøj til hurtige og sikre reparationer. Dag for dag

10/14/2015

Køretøjsdiagnose

Med diagnoseudstyr fra HELLA GUTMANN SOLUTIONS får du adgang til HELLA's samlede, tekniske knowhow. Så finder du hurtigt og effektivt fejlene. HELLA's motto: Altid det bedste. Derfor hjælper HELLA dig med effektiv hardware, regelmæssige softwareopdateringer og alle tekniske data, som du har brug for på værkstedet i dag og i fremtiden. Professionelle kurser, teknisk hotline og omfattende, tekniske informationer gør HELLA's servicetilbud til en komplet pakke.

Til værkstedskataloget - Hard- og software til diagnose

Til HELLA GUTMANN SOLUTIONS Hjemmeside

09/23/2016
 
 

Lygteservice

Kompetence med tradition Med HELLA's lygteindstillingsapparater kan du kontrollere alle lygtesystemer - EN, xenon, paraboloid og LED - og dermed sikre korrekt justering af forlygter, sikkerhedslygter og tågelygter. Med dette udstyr kan du ikke blot kontrollere personbiler, men også erhvervskøretøjer, motorcykler, landbrugskøretøjer og andre typer køretøjer.

Til Værkstedskataloget

04/26/2016
 
 

Batteriservice

Batteriet bør altid kontrolleres, når kunden kommer med sit køretøj, så han slipper for den ubehagelige overraskelse, at batteriet svigter. Denne service giver større kundetilfredshed, og samtidig øger den beviseligt omsætningen. Udnyt dette potentiale med de nye HELLA batteritestere og batteriladere. Det giver større kundetilfredshed og meromsætning.

Til Værkstedskataloget

04/26/2016
 
 

Værktøjer / udstyr

HELLA har et stort udvalg af motortestudstyr og andet testudstyr - en ekstra service. Med HELLA har du værktøjer og udstyr, som er let at betjene, og som er fremtidssikret. Hvis du vil have lys i mørket: Med det store sortiment af robuste hånd- og værkstedslamper sørger HELLA altid for, at du kan se det hele i et optimal lys.

Til værkstedskataloget - Værktøj/udstyr

Til HELLA online-katalog

01/27/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLAONLINE
Få adgang til HELLA A/S’s webkatalog.
Brugernavn: demo
Adgangskode: demo
mere
HELLAONLINE
 
06/14/2016
HELLA TECH WORLD - for værksteder
Gør brug af fordelene i HELLA TECH WORLD ! Med aktuelle, tekniske informationer og praktiske tips yder vi dig som værksted professionel hjælp.
Til HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
10/14/2015
DOWNLOAD
Infobroschüre Hella Gutmann Solutions
Informationsbrochure HELLA Gutmann Solutions Brochure, PDF (1,52 MB)
 
10/14/2015
HELLA Gutmann Solutions
Her finder du hjemmesiden for vores joint venture HELLA Gutmann Solutions. mere
Website_Joint_Ventures_Hella_Gutmann(1)
 
10/14/2015
Katalog over universaldele

Aktuelt, hurtigt, stort udvalg!
Universaldele til din bil.

Universalteile
 
08/09/2016
HELLA står for kvalitet
Kvalitet ligger i blodet
mere
HELLA_ist_QUALITAET_160_80
 
10/14/2015