Elektriciteit
 
Reserveonderdelen

UITGEBREID GAMMA ELEKTRICITEIT

Als wereldwijde partner van de automobielindustrie beschikt HELLA over systeemkennis, ervaring in grote serieproductie en kennis voor een snelle implementatie van innovatieve concepten en kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare serieproducten. Daarom is het gamma elektriciteit van HELLA bijzonder breed: het bevat producten variërend van schakelaars tot wisserbladen.
09/08/2015

RELAIS, PINKLICHTEN EN REGELEENHEDEN

HELLA produceert in eigen beheer meer dan 100 miljoen relais per jaar. Een geoptimaliseerde productie, een aantrekkelijke prijs voor de klant en één van de laagste foutpercentages maken dat wij voorop lopen in het leveren van betrouwbare producten. Door de voortdurende uitbreiding en optimalisatie van onze producten kunnen wij grossiers en garages een uitgebreid assortiment relais en relaisapparaten aanbieden. Grote volumes worden volledig automatisch geproduceerd, de kleinere volumes halfautomatisch. Relais, pinklichten en regeleenheden moeten hun werk lang en betrouwbaar kunnen blijven doen. Deze onderdelen worden geleverd voor verschillende toepassingen.

 
09/04/2015

Schakelaars

HELLA levert een compleet voertuigspecifiek assortiment schakelaars voor de meeste Europese automerken, uiteraard in de bekende HELLA OE-kwaliteit. Een greep uit ons aanbod: oliedrukschakelaars, remlichtschakelaars, achteruitrijlichtschakelaars, stuurkolomschakelaars en hoofdstroomschakelaars. Ook het programma universele schakelaars is bijzonder uitgebreid, met voor elk mogelijke toepassing een oplossing.

 
01/07/2013

STARTERS EN ALTERNATOREN

Ons gamma omvat ruim 2200 starters en alternatoren voor meer dan 15.000 toepassingen in personenwagens, vrachtwagens, landbouw- en bouwmachines. Door industriële herfabricatie van starters en alternatoren bieden wij een economisch en milieuvriendelijk alternatief voor nieuwe onderdelen. Al onze starters en alternatoren staan onder een constante kwaliteitscontrole.

 
04/22/2016

Tekstrevisie Microsite startmotoren &
dynamo's

 

  • Beschikbaar voor ca. 80 % van het Europese voertuigpark
  • Biedt bewezen kwaliteit tegen een goede prijs
  • Zonder statiegeldsysteem

 

Met HELLA VALUEFIT-producten biedt HELLA in het sortiment startmotoren en dynamo's een alternatief zonder statiegeld. Bovendien is dit productprogramma het antwoord op de stijgende vraag naar voordelige en op kwaliteit geteste reparatieonderdelen. HELLA VALUEFIT combineert deze eisen en staat daarom voor bewezen kwaliteit tegen een goede prijs. De speciaal gecreëerde HELLA VALUEFIT verpakkingen bezitten een eenvoudig ontwerp, waarmee tegemoet wordt gekomen aan de bijzondere eisen voor gebruik. De naam HELLA staat ook hier voor een grote onderdelenbeschikbaarheid en optimale klantenservice.

 

naar HELLA VALUEFIT

 

 
04/22/2016

REGULATOREN EN ONTSTEKINGSMODULES

De juiste boordspanning is bij elk voertuigtype verschillend. Daarom vindt u bij HELLA een breed gamma nauwkeurige en betrouwbare regulatoren en ontstekingsmodules voor verschillende voertuigtypes. Met de innovatieve techniek van HELLA is uw boordelektronica beveiligd tegen overspanning en wordt het oplaadniveau van de batterij constant gehouden.

 
05/09/2013

Ruitensproeierpompen

Ruitensproeierpompen zijn misschien wel de meest ondergewaardeerde veiligheidsonderdelen.Op een allerminst spectaculaire, maar zeer effectieve wijze zorgt deze pomp met een gerichte druk voor een vrij zicht. Of het nu gaat om het reinigen van de ruiten, de koplampen of het glas van de koplamp, betrouwbaarheid is bij al onze ruitensproeierpompen altijd het belangrijkste kenmerk.

 
01/07/2013

Installatiemateriaal

Leidingen, zekeringen, zekeringhouders, kabelbandjes, automatische zekeringen, crimpconnectoren, stuikverbinders – niet geïsoleerd of geïsoleerd en met krimpkous, soldeerverbindingen, massastrips, steekhulzen en stekkerhuizen, krimpslangen – u vindt het hier allemaal! In ons werkplaatsassortiment voor installatiemateriaal vindt u precies wat u nodig heeft om te beveiligen, verbinden of beschermen.

 
01/07/2013

Elektrische stekkerverbindingen

2-, 3-, 4-, 5-, 7-, 13-, of 15-polig – elektrische aansluitstekkers zijn in vrijwel alle uitvoeringen leverbaar. Bij HELLA vindt u alles wat met aansluiten te maken heeft: adapters, verbindingsleidingen, controlestekkers, stekkersystemen voor speciale voertuigen, stekkerdoosfittingen voor koplampen, spiraalverbindingskabels, aansluitapparaten voor aanhangers, transformatoren, laadbuffers, met wartelmoer, bajonetsluiting, rubberen pakking, kort of heel kort, in kunststof of metalen uitvoering. De onderdelen zijn eenvoudig te monteren, worden geleverd in gecontroleerde kwaliteit en in alle mogelijke varianten.

 
01/07/2013

Claxons en hoorns

Claxons en hoorns hebben een lange traditie bij HELLA – HELLA ontwikkelt en produceert al meer dan 100 jaar akoestische signaalunits op het hoogste niveau. Producten gelinkt aan veiligheid, zoals claxons en hoorns, vereisen een extreem hoge precisie en betrouwbaarheid. HELLA voldoet niet enkel aan de wettelijke voorwaarden maar ook aan de criteria van de automobielconstructeurs en de onafhankelijke vervangingsmarkt. Alle claxons en hoorns van HELLA zijn ECE-gekeurd. Beluister onze claxons en hoorns alvast via onze online tool.

 
01/07/2013

Spiegels

Ook voor het achteruitkijken levert HELLA producten met het oog op veiligheid. Enkel een perfect zicht maakt het voor de automobilist mogelijk een situatie correct in te schatten en tijdig te kunnen reageren. Voor alle types vrachtwagens en bussen hebben wij in onze online catalogus een uitgebreid aanbod aan buitenspiegels voor u samengesteld. HELLA biedt verschillende opties die het achteruitkijken nog veiliger maken: verwarmbaar, elektrisch verstelbaar of groothoek. Onze robuuste en stabiele spiegels zijn uitermate geschikt voor het veeleisende dagelijkse gebruik. Ook voor oudere modellen zijn geschikte spiegelsystemen te vinden.

 
01/27/2017

Ruitenwisserbladen

Onze ruitenwisserbladen zijn zeer geavanceerd ontwikkeld, zodat u voor langere tijd vrij zicht kunt hebben. De hoogwaardige coating van nanografietdeeltjes vermindert de wrijving tussen het wisserblad en de ruit aanzienlijk. Het resultaat: een gelijkmatige en rustige werking –  gecombineerd met een langere levensduur van de ruitenwisserbladen. Onze ruitenwisserbladen zijn leverbaar voor personenwagens, transportwagens, landbouw- en bouwmachines, bedrijfswagens en bussen (zowel voertuigspecifieke als universele ruitenwisserbladen).

 
01/07/2013
 
02/08/2011
 
 
 
HELLA TECH WORLD voor garages
Profiteer van de voordelen van HELLA TECH WORLD!
Een online portal boordevol technische informatie en praktische tips.
Naar HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
03/20/2015
HELLA online catalogus

Sneller, completer, efficiënter! U vindt er al onze producten.

Meer
Online Catalogue
 
04/29/2019