Volkswagen Transporter T6 - Tab af kølevæske

Datablad
ProducentVolkswagen
ModelTransporter T6
MotorAlle med 2,0 liters dieselmotor
Årgang2015 - 2019
SymptomTab af kølevæske

Vigtig sikkerhedsbemærkning De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, skal kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Kølevæske-kontrollampen lyser og/eller for høj kølevæsketemperatur

Hvis kontrollampen for kølevæske i ovennævnte køretøjer lyser, og/eller motortemperaturen er for høj, skal kølesystemet kontrolleres for utætheder.

Der skal udvises særlig opmærksomhed på termostathuset. Her kan O-ringen være årsag til fejlen.

Hvis der er en utæthed her, skal termostathuset afmonteres, og O-ringen (06B12111119B) skal udskiftes. Før montering skal det påses, at anlægsfladerne er grundigt rengjorte. Kølesystemet skal derefter fyldes og udluftes i henhold til producentens specifikationer.


Det kan måske også interessere dig

Eftertryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilde. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.