Volkswagen Transporter - Fejlkode P062B og motor- eller forvarmningslampen lyser

Datablad
ProducentVolkswagen
ModelTransporter T6
Motor2,0 liter diesel
Årgang2015 - 2019
SymptomNedsat motoreffekt / motor i nødfunktion

Vigtig sikkerhedsbemærkning De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, skal kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Kontrollampen for motor eller forvarmning lyser / Nedsat motoreffekt / Nødfuktion

Følgende fejl eller fejlmeddelelser kan forekomme i de ovennævnte køretøjer:

 

  • Motorkontrollampen lyser
  • Forvarmningslampen lyser
  • Stærkt nedsat motoreffekt
  • Motor i nødfunktion
  • Fejlkode P062B lagret i motorstyreenheden

 

For at afhjælpe dette bør alle systemrelevante komponenter, batteriet og spændingen i det elektriske anlæg kontrolleres. Desuden skal fejlhukommelserne udlæses/slettes. Hvis det ikke fører til det ønskede resultat, kan der foretages en softwareopdatering af motorstyresenheden for at afhjælpe problemet. Det er tilrådeligt at kontakte et VW-værksted.


Det kan måske også interessere dig

Eftertryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilde. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.