Renault Clio II - Bilen vil ikke starte

Datablad
ProducentRenault
ModelClio II
Motor1,5 l DCI | K9K-712
Årgang2003-2012
SymptomBilen vil ikke starte | Fejlkode 4232 "Rail pressure control" (kontrol af rail-tryk)

Vigtig sikkerhedsbemærkning De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, skal kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Renault Clio II - Bilen vil ikke starte

Hvis ovennævnte fejl konstateres, kan det skyldes en defekt tætning af højtryks-sikkerhedsventilen. Defekte pakninger medfører, at brændstoffet ledes fra højtrykssiden ind i pumpehuset og ind i lavtrykskredsløbet. Det brændstoftryk på mindst 150 bar, der kræves for at starte motoren, kan derfor ikke opbygges.

 

Sikkerhedsventilen, som er monteret i den nederste del af højtrykspumpen, skal skrues af for at kontrollere pakningerne. Ved reparation skal begge pakninger udskiftes. Da bilfabrikanten ikke tilbyder levering af reservedele, skal pakningerne skaffes hos pumpefabrikanten eller i den uafhængige reservedelshandel.

INFORMATION

Følg i dette tilfælde altid anvisningerne om diagnose og reparation fra de pågældende bil- og systemproducenter!


Det kan måske også interessere dig

Eftertryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilde. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.