Peugeot Boxer - Advarselsmeddelelse: "Motorstart efter 100 km ikke længere mulig" + fejlkode P20EE

Datablad
ProducentPeugeot
ModelBoxer III
Motor2.0 HDi / 2.2 HDi (med Euro 6.2)
Årgang01.09.2019 - 11.05.2021
SymptomMotorens kontrollampe / SCR-kontrollampen lyser
FejlkodeP20EE

Vigtig sikkerhedsbemærkning
De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, bør kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

SCR-fejl: AdBlue-kontrollampen lyser, og fjernkoden P20EE er gemt

På de ovennævnte køretøjer kan motor- eller SCR-indikatorlampen pludselig lyse under kørslen. Advarselsmeddelelsen vises i kombiinstrumentet: "Motorstart i 100 KM ikke længere mulig". Samtidig gemmes fejlkoden P20EE (SCR-udstødningsgasbehandling) i motorens styreenhed.

En mulig årsag kan være en softwarefejl.

For udelukke andre årsager bør alle systemrelevante elektriske og mekaniske komponenter kontrolleres før en software-opdatering, herunder strømforsyningen.

En softwareopdatering kan f.eks. foretages via Hella- Gutmann macsRemote Services eller en diagnoseenhed med pass-thru-funktion fra Mega-Macs-serien. Desuden kræves der registreret adgang til køretøjsfabrikantens onlineportal. Hvis der ikke er noget egnet udstyr til rådighed, skal du kontakte et autoriseret værksted.


Det kan måske også interessere dig

Genoptryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilder. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.