Ford Ranger - Ny pære uden funktion

Datablad
ProducentFord
ModelRanger
Årgang2012
SymptomNy lampe uden funktion

Vigtig sikkerhedsbemærkning De følgende tekniske informationer og praktiske tips er udarbejdet af HELLA for at hjælpe bilværkstederne professionelt i deres arbejde. De informationer, der gives på denne hjemmeside, skal kun benyttes af brancheuddannede fagfolk.

Ford Ranger - Ny pære uden funktion

Ved ovennævnte køretøjer kan det ske, at en udskiftet, ny pære ikke virker. Vi har allerede bemærket på mange køretøjer, at efter udskiftning af pæren skal tændingen slukkes og tændes én gang, så funktionen genoprettes. I dette køretøj slukker styreenheden for funktionen, hvis pærens strømforbrug er for højt (f.eks. hvis glødetråden brænder ud). For at genoprette den skal fejlhukommelsen slettes efter udskiftning af pæren.


DET KAN MÅSKE OGSÅ INTERESSERE DIG

Eftertryk, videregivelse, mangfoldiggørelse i enhver form samt meddelelse af indholdet i dette dokument, også delvist, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige samtykke og med angivelse af kilde. Skematiske fremstillinger, billeder og beskrivelser tjener kun til forklaring og visning af dokumentteksten og kan ikke anvendes som grundlag for indbygning og konstruktion. Alle rettigheder forbeholdes.