Tools / apps
De rigtige produkter til alle opgaver i landbruget.
Produkter

Den rigtige arbejdslygte til alle forhold

Det optimale lys til dine behov – intet er vigtigere!
Med vores arbejdslygte-konfigurator kan du selv sammensætte din kombination af køretøj og lys og få detaljerede produktoplysninger samt 360 graders produktvisninger. Ikke blot derhjemme, men i kraft af vores HELLA app også når du er på farten.
Prøv også vores lyssammenligningstool ELIVER. Her får du alt at vide om arbejds- og ekstralygter, og du kan se de enkelte produkter i forskellige omgivelser.

02/19/2016

  • HELLA_WHOLESALER_WORKLIGHT_CONFIGURATOR

Find de HELLA arbejdslygter, der passer til netop dit køretøj – med vores konfigurator. Her får du desuden omfattende tekniske informationer om de enkelte arbejdslygter. 

02/19/2016

Med vores ELIVER Tool kan du let teste og sammenligne vores produkter i realistiske omgivelser. På den måde kan du finde den perfekte arbejdslygte eller ekstralygte til dine behov. Du kan med et enkelt klik på musen nemt sammenligne de forskellige teknologier som halogen, xenon og LED og se lysfordelingen på en markvej, på landevejen eller i terrænet. Desuden får du med ELIVER alle relevante oplysninger om effekt og tekniske data. Dette omfatter for eksempel angivelser af lyskeglens rækkevidde, dens bredde og lysintensiteten. Som en særlig service kan du altid hente det relevante lysrækkevidde-diagram og tekniske detaljer samt downloade korte informationer om produktet som PDF-fil.

02/19/2016
  • Eliver Tool

Med vores nyeste mobil-app kan du også få oplysninger om arbejdslygter, når du er på farten. Mulighederne for at sammenligne de forskellige lysteknologier, nyttig viden om de forskellige anvendelsesområder samt oplysninger om HELLAs kvalitetstests gør appen til en informativ og underholdende oplevelse.
Hent den gratis nu fra Apple iTunes eller GooglePlay.

02/19/2016
  • HELLA apps
  • Print
BROCHURE OVER HELLA ARBEJDSLYGTER
Picture

Alle informationer og detaljerede oplysninger om HELLA arbejdslygter

Katalog over universaldele
Katalog over HELLA universaldele
Aktuelt, hurtigt, stort udvalg!
Universaldele til dit køretøj.