Elektrisk/elektronikk
De passende produktene til enhver bruk i landbruket.
Elektrisk/elektronikk

Uten dem fungerer ingen ting – elektriske og elektroniske produkter fra HELLA

Elektriske og elektroniske produkter fra HELLA sørger for at det er mulig å arbeide enkelt og problemfritt også med tunge kjøretøy og maskiner. Ble kjent med de enkelte elektriske produktene fra HELLA interaktivt her og få detaljerte produktopplysninger direkte.

02/15/2016
Klikk her for å lære mer om de elektroniske produktene til landbrukskjøretøy fra HELLA
Spylesystemer Akustiske signalapparater Modulbrytere Brytere Sensorer Styreenheter
Elektrisk/elektronikk

Spylesystemer

HELLA har mer enn 40 års erfaring innen utvikling og produksjon av spylevæskepumper til bilindustrien og tilbyr produkter i konstant høy originalutstyrskvalitet "Made in Germany". Det brede sortimentet med forskjellige tilkoblinger, ytelser og volum tilbyr det riktige produktet til alle bruksformål for landbrukskjøretøy: spylevæskepumper, spylevæskebeholdere og nivåsensorer.

Akustiske signalapparater

Akustiske signalapparater

I arbeidet med tunge kjøretøy og maskiner i jord- og skogbruket er sikkerheten et særlig viktig tema. En del av dette er at andre trafikanter må varsles i tide og først og fremst også advares tydelig – ikke bare optisk, men også akustisk – mot kjøretøy som nærmer seg eller rygger. I nesten 100 år har HELLA utviklet og produsert akustiske signalgivere til mange forskjellige kjøretøy. Sortimentet omfatter signalhorn, supertonehorn, elektriske totonehorn og kompressor- el. trykkluftsfanfarer og tilbyr dermed det passende apparatet til enhver brukssituasjon

Modulbrytere

www.hella.com/switch kan du konfigurere modulbryteren din. Du kan velge mellom forskjellige bryterfunksjoner og 500 belyste brytersymboler. Dessuten kan du velge mellom brytere til inne- og uteområdet. Til jord- og skogbruksmaskiner anbefales den nye, vanntette serien 3100. Den oppfyller de strenge kravene til kapslingsklasse IP 68.

Brytere

Kjøretøyene og arbeidsmaskinene som brukes i jord- og skogbruket, er som regel svært kostbare. Et tyveri kan derfor raskt føre til store økonomiske problemer – ikke minst på grunn av tapt arbeidstid. HELLA har utviklet en elektronisk startsperre som gjør livet vanskelig for de langfingrede. I aktivert tilstand avbryter HELLA-startsperren enten en, to eller til og med tre relevante styreenheter, for eksempel starter, tenning og drivstoffpumpe. Startsperren fra HELLA er sertifisert av det statlige tyske veikontoret, Kraftfahrt-Bundesamt, og fullt integrert. Den er derfor ikke synlig utenfra.
Husk også: HELLA tilbyr flere brytere, for eksempel batteri-, tennings- og dørkontaktbrytere.

Sensorer

Sensorer

Den intelligente batterisensoren (IBS) informerer om den aktuelle tilstanden til batteriet og gjør det dermed mulig å planlegge energiforbruket. For å kunne håndtere energien til bilbatteriet med omhu, er det nødvendig å kjenne batteriets ladetilstand, alder og forandringer, for ifølge en undersøkelse fra ADAC (NAFs tyske søsterorganisasjon) er dårlig batteri hovedårsaken til kjøretøysvikt i over 50 % av tilfellene. I tillegg tilbyr HELLA flere produkter som pedal-, oljenivå- og regn-/lyssensorer.

Styreenheter

Styreenheter

Motorstyreenheten er en av de viktigste styreenhetene i et motorkjøretøy. Det foretar de nødvendige beregningene til driften av motoren i kjøretøyet. Tilsvarende produkter finner du i HELLA-katalogene.

Radio_Transmitter_System_Highlights_HELLA

Fjernstyringssystemet fra HELLA gjør det enkelt for føreren å låse opp førerhusdøra. Avhengig av kundens ønske kan fjernkontrollen være utstyrt med en eller to taster. Den robuste designen er utviklet spesielt til bruk for landbruksmaskiner. En ekstra styreenhet med opptil fire utgangssignaler gjør det i tillegg mulig å styre lykter, f.eks. coming home-funksjon. Aktivering av blinklyset og åpning og låsing av luker og lokk, f.eks. til motorrommet og verktøykassa kan gjøres uten problemer med fjernstyringssystemet fra HELLA.

Individualisering av designen – f.eks. med kundespesifikke emblemer – kan realiseres hvis kunden ønsker det.

Fjernstyringssystemet til HELLA befinner seg foreløpig i utviklingsfasen. Prøver kan leveres på forespørsel.

02/15/2016
HELLA tilbyr forskjellige pluggforbindelser til landbruksmaskiner.

Til bruk i landbruksmaskiner som f.eks. skurtresker eller traktor er særlig de svært robuste 2-, 7- og 13-polede koblingssystemene med forskjellige tilkoblinger spesielt velegnet. HELLA selger også ledninger som passer til disse, også som metervare. Se i brosjyren Elektriske kjørtøyinstallasjoner.

HELLA tilbyr mange produkter innen installasjonsmateriell.

Montering av SUPERSEAL-pluggforbindelser gjøres i flere trinn og krever svært høy presisjon. Resultatet: En absolutt pålitelig strømforsyning. Her brukes pluggforbindelsene for å installere en HELLA Flat Beam 500 LED på innsiden av inspeksjonsluka på en skurtresker. SUPERSEAL-pluggforbindelser er laget for ekstreme miljøbetingelser – de tåler vann, salt, ozon, bensin, diesel, motorolje og bremsevæske. SUPERSEAL-sortimentskofferten fra HELLA inneholder forskjellig verktøy og et utvalg av SUPERSEAL-kontakthus, stiftkontakter og kontaktstifter, enkeltlederpakninger og blindplugger.

Flere produkter innen installasjonsmateriell fra HELLA finner du i brosjyren Elektriske kjøretøyinstallasjoner.

  • Print
Modulbryterkonfigurator
Konfigurer din individuelle modulbryter.

Konfigurer din individuelle modulbryter.

Horn og fanfarer nettverktøy
Finn det passende hornet til traktor, skurtresker og tilsvarende.

Finn det passende hornet til traktor, skurtresker og tilsvarende.

Mobil-app horn
Finn det passende hornet til traktor, skurtresker og tilsvarende underveis.

Finn det passende hornet til traktor, skurtresker og tilsvarende underveis – med den gratis mobil-appen.