Lysteknologier
De passende produktene til enhver bruk i landbruket.
Lysteknologier

Til enhver bruk: Lysteknologi fra HELLA

For at alle brukere skal kunne realisere et optimal pris/ytelsesforhold for sitt spesielle bruksområde, tilbyr HELLA et stort utvalg av arbeidslyskastere i flere forskjellige teknologier, fra halogen over xenon til de mest moderne LED-utførelsene.
Nedenfor finner du en oversikt over de forskjellige teknologienes egenskaper. Utførlig informasjon får du i vår Arbeidslyskasterbrosjyre. Og med vårt lyssammenligningsverktøy ELIVER kan du enkelt og greit med et par museklikk sammenligne de forskjellige belysningsløsningene i realistiske omgivelser.

06/30/2016
Our halogen spotlights for your agricultural machinery.
More safety for work in the field with halogen headlamps.
Detect obstacles on time - with halogen headlights.
LED work lights always ensure outstanding visibility.

Den velprøvde og ferdig utviklede halogenteknologien med klassiske H3- eller videreutviklede H9/HB3-pærer gir god belysningskvalitet ved lave investeringskostnader. Lysfarger fra 2500° kelvin (H3) eller 3200° kelvin (H9/HB3) gir god belysning på arbeidsområdet. H9/HB3-lyktene gir i tillegg ekstra fordeler: Direkte tilgang utenfra gjør at man enkelt kan skifte lyspære uten å måtte åpne lyskasterhuset. Funksjonelle, robuste og kostnadsgunstige – halogenarbeidslyskastere fra HELLA er optimale for den kostnadsbevisste bruker som ikke vil gi avkall på den vante HELLA-kvaliteten.

02/15/2016

Det er ikke lenger mulig å tenke seg arbeidslyskasterutviklingen uten xenonteknologien. Og det med rette, for fordelene i forhold til halogenteknologien er åpenbare.Belysningen av arbeidsområdet er betydelig større og sterkere og gir dermed en sikkerhetsfordel. Den dagslyslignende lysfargen på ca. 4150° kelvin sørger for konstant gode lysforhold og gjør at man ikke blir sliten i øynene. Kombinert med lang levetid, lavt effektbehov og sikkerhet mot svikt med støtfaste lysbuer er xenonarbeidslyskastere derfor førstevalget for alle bruksområder der det stilles spesielt høye krav til belysningskvaliteten.

02/15/2016

De nyeste LED-utviklingene på arbeidslyskasterområdet er allerede kommet så langt at de til og med overgår lysytelsene til xenon. I tillegg gir LED-er høye fargetemperaturer på rundt 6000° kelvin, noe som sørger for dagslyslignende belysning. Når man arbeider under slike lysbetingelser, skåner man øynene og holder seg lenger i form. Ved siden av den høye lysytelsen har LED-er også mange andre fordeler: De er nærmest vedlikeholdsfrie og har ekstremt lang levetid. De er usedvanlig robuste og 100 % vann- og støvtette. I forhold til xenon har de enda lavere strømforbruk og er dermed spesielt energieffektive. Og ikke minst fordi de er så kompakte, kan man realisere hittil uante designmuligheter.

02/15/2016
  • Print
HELLA ARBEIDSLYSKASTERBROSJYRE
Picture

All informasjon og detaljerte opplysninger om HELLA arbeidslyskastere

ELIVER
Opplev varsellykter interaktivt med ELIVER-verktøyet!
Sammenligning av lysteknologier og lyshøyder – her finner du de riktige arbeidslyskasterne og varsellyktene.