Produkter
De rigtige produkter til landbruget.
Produkter

Din stærke partner

Har du brug for en partner, der altid er der for dig? Så velkommen hos HELLA! Vi er nemlig der, hvor du har brug for os.

Vores erfaringer med serieproduktion til personbiler og den resulterende overførsel af know-how giver væsentlige fordele, også for reservedelsforhandlere og værksteder. Og vigtigst af alt: Vi er ikke blot producent, men vi udbyder også kundeorienterede tjenesteydelser, og giver dig som handelspartner en service, der rækker langt videre end produkterne. Technology with Vision!
På de følgende sider giver vi dig en række vigtige informationer om vores produkter til landbrugskøretøjer.

02/19/2016

  • HELLA byder på mange fordele for reservedelsforhandlere og værksteder

LED, xenon eller halogen – HELLA tilbyder arbejdslygter med alle lysteknologier og til alle monteringspositioner. Produkter, der lever op til de strengeste krav.

02/19/2016
  • HELLA tilbyder arbejdslygter, der opfylder de hårdeste krav.

Når det gælder afmærkningslygter er HELLA blandt de førende på markedet. Du kan også få glæde af vores viden om originale dele på dette område. Roterende afmærkningslygter fra HELLA kan monteres på alle landbrugskøretøjer og gør kørslen mere sikker.

02/19/2016
  • HELLA afmærkningslygter giver sikkerhed for føreren.

Ingen landbrugskøretøjer fungerer uden elektriske og elektroniske komponenter. HELLA er ikke blot specialist inden for lys. Vi kan også tilbyde en lang række produkter inden for elektrisk og elektronisk udstyr.

02/19/2016
  • HELLA tilbyder en lang række produkter på områderne elektrisk og elektronisk udstyr.
  • Print
ELIVER
Oplev afmærkningslygter interaktivt i Eliver-tool!
Sammenligning af lysteknologier og lyslængder – her finder du de rigtige arbejdslygter og afmærkningslygter.