Elektriske komponenter/elektronik
De rigtige produkter til alle opgaver i landbruget.
Elektriske komponenter/elektronik

Uden dem, er der ikke noget, der kan fungere - elektriske komponenter og elektronikprodukter fra HELLA

Elektriske komponenter og elektronikprodukter fra HELLA sikrer, at arbejdet med tunge køretøjer og store maskiner kan foregå let og uden problemer. Her kan du lære de enkelte elektronikprodukter fra HELLA at kende interaktivt, og her kan du få detaljerede produktinformationer.

02/19/2016
Klik her for at få mere at vide om HELLAs elektronikprodukter til landbrugskøretøjer
Sprinklersystemer Akustiske signalgivere Modulkontakter Kontakter Sensorer Styreenheder
Elektriske komponenter/elektronik

Sprinklersystemer

HELLA har mere end 40 års erfaring med udvikling og fremstilling af sprinklerpumper til automobilindustrien og tilbyder produkter i en konstant høj førstemonteringskvalitet „Made in Germany“. Det brede program med forskellige tilslutninger, ydelser og kapaciteter omfatter det rigtige produkt til alle opgaver i landbrugskøretøjer: sprinklerpumper, beholdere og niveausensorer.

Akustiske signalgivere

Akustiske signalgivere

I arbejdet med tunge køretøjer og  maskiner i land- og skovbrug er sikkerheden et meget vigtigt aspekt. Det omfatter ikke mindst, at andre trafikanter skal advares i god tid og især tydeligt om køretøjer, der nærmer sig eller bakker – ikke blot visuelt, men også akustisk. HELLA har i næsten 100 år udviklet og fremstillet akustiske signalgivere til en lang række forskellige køretøjer. Sortimentet omfatter signalhorn, stærktonehorn, elektriske totone-fanfarehorn og kompressor- hhv. trykluft-fanfarehorn, og det omfatter dermed det rigtige produkt til enhver anvendelse

Modulkontakter

Du kan konfigurere dine egne modulkontakter på www.hella.com/switch. Du kan vælge mellem forskellige kontaktfunktioner og 500 belyste kontaktsymboler. Desuden kan du vælge, om du vil have kontakter til indendørs eller udendørs brug. Vores nye, vandtætte serie 3100 anbefales til maskiner i landbrug og skovbrug. De opfylde de strenge krav til beskyttelsesklasse IP 68.

Kontakter

De køretøjer og maskiner, der benyttes i landbrug og skovbrug, har i reglen meget store værdier. Tyveri kan derfor hurtigt medføre store økonomiske skader – risikoen for afsavn ikke at forglemme. HELLA har udviklet en elektronisk startspærre, der gør det vanskeligt for de langfingrede. Når HELLA startspærren er aktiveret, afbryder den efter ønske én, to eller endog tre relevante enheder som f.eks. starter, tænding og brændstofpumpe. HELLA startspærren er certificeret af det tyske Kraftfahrtbundesamt og er fuldt integreret. Den kan dermed ikke ses udefra.
Husk på, at HELLA også tilbyder en række andre typer af kontakter som f.eks. batterihovedafbrydere, tændingslåse og dørkontakter.

Sensorer

Sensorer

Den intelligente batterisensor (IBS) informerer om den aktuelle tilstand af energibalancen, og den gør det dermed muligt at planlægge energibeholdningen. For at kunne udnytte energien i køretøjets batteri fornuftigt skal man kende batteriets ladetilstand, dets ældning og ændringerne i batteriet. Svage batterier er ifølge den tyske automobilklub ADAC hovedårsagen til driftsstop i mere end 50 % af tilfældene. Desuden tilbyder HELLA andre produkter som gaspedal-, oliestands- og regn-/lys-sensorer.

Styreenheder

Styreenheder

Motorstyreenheden er en af de vigtigste styreenheder i en bil. Den varetager alle de beregninger, der kræves for, at motoren fungerer korrekt. Du kan finde de pågældende produkter i HELLA-katalogerne.

Radio_Transmitter_System_Highlights_HELLA

HELLAs fjernstyringssystem gør det muligt, at føreren kan låse bildøren op på bekvem vis. Fjernbetjeningen kan - alt efter kundeønske - være udstyret med én eller to trykknapper. Det robuste design er udviklet specielt til anvendelse i landbrugsmaskiner. Desuden kan en ekstra styreenhed med op til fire udgangssignaler aktivere lygterne, f.eks. med Coming-Home-funktion. HELLA fjernbetjeningssystemet kan tillige aktivere blinklygterne samt låse motorhjelm og værktøjskasser o.lign. op og i.

Designet kan gives et individuelt præg efter ønske - som f.eks. påsætning af et kundespecifikt logo.

HELLA fjernbetjeningssystemet er i øjeblikket under udvikling. Foreløbige enheder leveres efter ønske.

02/19/2016
HELLA tilbyder forskellige stiksystemer til landbrugsmaskiner.

Til anvendelse på landbrugsmaskiner som f.eks. mejetærskere og traktorer tilbyder HELLA de meget robuste 2-, 7- og 13-polede stiksystemer, der fås med forskellige tilslutninger. HELLA leverer også hertil passende ledninger, også som metervare. Se nærmere i brochuren Elektriske installationer i køretøjer.

HELLA tilbyder en lang række produkter i installationsmateriel.

Montering af SUPERSEAL-stikforbindelser sker i flere trin og kræver meget stor omhu. Resultatet er en absolut pålidelig strømforsyning. Her benyttes stikforbindelserne til at installere en HELLA Flat Beam 500 LED på indersiden af en inspektionslem på en mejetærsker. SUPERSEAL-stikforbindelser er konstrueret til ekstreme miljøforhold – de kan modstå vand, salt, ozon, benzin, diesel, motorolie og bremsevæske. SUPERSEAL-sortimentskassen fra HELLA indeholder forskellige værktøjer og et udvalg af SUPERSEAL-stik, stift- og rørkabelsko, enkeltledertætninger og blindpropper.

Du kan finde flere produkter vedr. HELLA installationsmateriel i brochuren Elektriske installationer i køretøjer.

  • Print
Modulkontakt-konfigurator
Konfigurer din individuelle modulkontakt.

Konfigurer din individuelle modulkontakt.

Online-værktøj til horn & fanfarer
Find det rigtige horn til traktor, mejetærsker m.v.

Find det rigtige horn til traktor, mejetærsker m.v.

Mobile App Worklights
Find det rigtige horn til traktor, mejetærsker m.v. med mobilen.

Find det rigtige horn til traktor, mejetærsker m.v. med mobilen - med den gratis mobile app.