Lysteknologier
De rigtige produkter til alle opgaver i landbruget.
Lysteknologier

Til alle opgaver: lysteknologi fra HELLA

HELLA tilbyder et stort udvalg af arbejdslygter med forskellige teknologier, fra halogen over xenon og til de topmoderne LED-udførelse, således at alle brugere kan finde det optimale forhold mellem pris og ydelse til netop deres specielle anvendelsesområde.
I det følgende finder du en oversigt over egenskaberne for de enkelte teknologier. Du kan få detaljerede informationer i vores Brochure over arbejdslygter. Og med vores lyssammenlignings-værktøj ELIVER kan du ved at klikke med musen se en sammenligning af de forskellige lysløsninger i realistiske omgivelser.

03/04/2016
Our halogen spotlights for your agricultural machinery.
More safety for work in the field with halogen headlamps.
Detect obstacles on time - with halogen headlights.
LED work lights always ensure outstanding visibility.

Den velkendte og gennemprøvede halogen-teknologi med klassiske H3- eller videreudviklede H9/HB3-glødepærer har stor belysningskvalitet med lave investeringer. Lysfarver fra 2.500° kelvin (H3) hhv. 3.200° kelvin (H9/HB3) muliggør en god belysning af arbejdsområdet. H9/HB3-lygter har desuden en række fordele. Det er nemt at udskifte pæren udefra uden at åbne lygtehuset, da pæren er tilgængelig udefra. Funktionelle, robuste og med lave omkostninger – HELLA halogen-arbejdslygter er det optimale valg for den omkostningsbevidste bruger, der ikke vil undvære den HELLA-kvalitet, han er vant til.

02/19/2016

Man kan ikke forestille sig udviklingen af arbejdslygter uden xenon-teknologien. Med rette, for den har mange fordele i forhold til halogen-teknikken.  Belysningen af arbejdsområdet er betydeligt større og kraftigere, hvilket er et plus for sikkerheden. Lysets farve, ca. 4150° kelvin, er tæt på dagslyset og giver konstant gode lysforhold, der ikke trætter øjnene. Sammen med lang levetid, et lille strømforbrug og ringe risiko for defekter i kraft af de stødsikre lysbuer er xenon-arbejdslygter derfor det foretrukne valg til alle anvendelsesområder, hvor der stilles meget store krav til belysningens kvalitet.

02/19/2016

Den nyeste udvikling af LED-teknikken til arbejdslygter er allerede så langt fremme, at den overgår præstationerne fra xenonlygter. Desuden har LED'er høje farvetemperaturer på ca. 6.000° kelvin, hvilket giver en belysning, der minder om dagslyset. Når man arbejder under sådanne lysforhold, skåner man sine øjne og holder sig frisk i længere tid. LED'er har foruden den høje lyseffekt en lang række yderligere fordele. De er så godt som servicefri og har en ekstremt lang levetid. De er særdeles robuste og 100% vand- og støvtætte. De har et endnu lavere strømforbrug end xenon og er dermed særdeles energieffektive. Og sidst men ikke mindst byder de i kraft af deres kompakte størrelse på hidtil ukendte designmuligheder.

02/19/2016
  • Print
ELIVER
Oplev afmærkningslygter interaktivt i Eliver-tool!
Sammenligning af lysteknologier og lyslængder – her finder du de rigtige arbejdslygter og afmærkningslygter.