Highlights
Trucks
Highlights

De HELLA highlights. Pure 24 volt-competentie.

Als het om trucks en trailers gaat, is voor u als grossier of garagehouder HELLA uw competente partner. Want wij bieden u een van de grootste productassortimenten die er op de markt zijn. Behalve op het gebied van innovatieve verlichtingsoplossingen behoort HELLA ook op het gebied van elektra en elektronica, onderdelen, voertuigairconditioning, motorkoeling en werkplaatsuitrusting tot de toonaangevende aanbieders. Deze gebundelde competentie komt ook tot uitdrukking bij onze highlights: op de beurzen waaraan wij deelnemen, kunt u ons en ons portfolio live beleven – wij kijken uit naar uw komst!
En in ons internationale TruckJournal geven wij veel van de schat aan ervaring die wij in de loop der jaren hebben opgedaan, aan u door – want delen is fijn!

04/21/2016

  • K_LED_Blizzard_Highlight_Municpal_HELLA

Ijskoud verbeterd: de zaklamp HELLA K-LED Blizzard is de verder ontwikkelde en tegelijkertijd meer kosteneffectieve opvolger van de favoriete K-LED FO van de klant. Met de opvallende dubbele LED-flitsfunctie zonder bewegende delen, de aantrekkelijke vormgeving en het bijzonder robuuste ontwerp is het baken geschikt voor een groot aantal toepassingen in de bedrijfsvoertuigensector

12/12/2017
  • K_LED_Blizzard_Highlight_Municpal_HELLA

Robuust, bijzonder plat en met krachtig licht: de LED Light Bar 350 mm is het alternatief voor ronde extra lampen. De extreem platte en snel te monteren lichtbalk is onder andere bij uitstek geschikt voor aerodynamische montage op het dak van vrachtwagencabines – vooral wanneer een geringe opbouwhoogte belangrijk is. Dankzij het gebruik van warmtegeleidende kunststof bedraagt het gewicht slechts 700 g. Ondanks het slanke model heeft de lichtbalk een hoge lichtopbrengst, terwijl het opgenomen vermogen niet meer bedraagt dan 25 W.
De montage is eenvoudig en snel te bewerkstelligen. Daardoor is de Light Bar 350 mm ook perfect geschikt voor ombouw. Zie hierover ook onze ombouwvideo.

11/09/2016
  • Innovatieve extra lamp LED Light Bar
  • Print
Opvallend anders
Picture

De LED Light Bar 470 Single Twin - voor centrale montage op het voertuig

HELLA staat voor kwaliteit
Kwaliteitstest
Maak kennis met onze kwaliteitstesten!