Agriculture
Bulbs

Bulbs Agriculture

02/08/2018
Kwalitatief hoogwaardige gloeilampen voor elke toepassing binnen de landbouw, van HELLA.
Ontdek de voordelen van de HELLA-gloeilampen voor de landbouw.
Excellente lichtopbrengst met gloeilampen van HELLA.

NU KOMT ALLES AAN HET LICHT!

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden binnen de land- en bosbouw worden hoge eisen aan het ingezette materiaal gesteld. Eisen waaraan HELLA door de ontwikkeling van innovatieve productoplossingen tot op het hoogste kwaliteitsniveau voldoet. Dit geldt ook voor ons omvangrijke gloeilampenprogramma: deze overtuigt niet alleen door een bijzonder hoge verscheidenheid voor de meest uiteenlopende eisen, maar vooral ook door duurzame en zeer functionele producten, die u ook onder de slechtste omgevingsomstandigheden op betrouwbare wijze blijven ondersteunen. Vertrouw daarom ook bij de keuze van de gloeilampen voor land- en bosbouwvoertuigen op de hoge HELLA-kwaliteit! Met onze configurator vindt u snel het voor u passende product.

10/24/2023

PROFITEER VAN DE HELLA-VOORDELEN

Als lichtexpert en technologisch toonaangevende onderneming op het gebied van intelligente lichtverdelingen en halogeen-, xenon- en led-koplampen, onze samenwerking met belangrijke internationale automobielfabrikanten en onze jarenlange ervaring op het gebied van de landbouwkundige voertuigverlichting voldoet HELLA consequent aan de hoogste eisen en kwaliteitsnormen.

Wij stellen nieuwe normen met ons omvangrijke gloeilampenprogramma voor de landbouw, want wij weten: alleen bij goede licht- en zichtomstandigheden kan in het donker efficiënt worden gewerkt. Landbouwers profiteren bij onze gloeilampen van de typische HELLA-voordelen:

  • Optimale lichtopbrengst dankzij vooruitstrevende gloeilampentechnologie
  • Lange levensduur en lage uitval dankzij hoogwaardige materialen en beproefde kwaliteit
  • Grote verscheidenheid dankzij een breed assortiment van uiteenlopende gloeilamptypen voor elke toepassing
02/09/2018

Standaardgloeilampen van HELLA voor de landbouw in OEM-kwaliteit bij een zeer goede prijs-prestatie-verhouding. Deze overtuigen met een excellente lichtopbrengst, betrouwbaarheid en lange levensduur.

02/09/2018
Excellente lichtopbrengst met gloeilampen van HELLA.

HELLA Super Long Life halogeenlampen (12 V) met tot een 3x langere bedrijfstijd dan standaardhalogeenlampen bieden een optimale prijs-prestatie-verhouding en zijn de beste keuze voor lang gebruik in het donker. Bovendien overtuigen deze door de milieuvriendelijkheid: net zoals alle lampen uit het HELLA Lifetime-assortiment.

02/09/2018
Extra lange bedrijfstijd met de gloeilampen van HELLA.

HELLA Double Power-halogeenlampen (24 V) zijn dankzij de "single coil technologie" extreem krachtig en overtuigen bovendien met een dubbele levensduur in vergelijking met de standaardhalogeengloeilampen. Dankzij de lange vervangingsintervallen zijn deze lampen uit het HELLA Lifetime-assortiment bijzonder milieuvriendelijk.

02/09/2018
Lichtopbrengst en levensduur gecombineerd met de gloeilampen van HELLA.

Met een homogene lichtverdeling bieden de xenonlampen de optimale extra veiligheid. Naast de heldere en brede verlichting van het werkgebied of de straat behoren lange levensduur en een hoge kleurtemperatuur tot de voordelen van de xenonlampen van HELLA.

02/09/2018
Optimale verlichting met de xenongloeilampen van HELLA.

De nieuw ontwikkelde HELLA Xenon +30-lampen komen met een kleurtemperatuur van tot 5000 Kelvin dicht bij de extreem witte led-dagrijverlichting van moderne voertuigen en zorgen door maximale verlichting voor zichtomstandigheden die met daglicht vergelijkbare zijn: ideaal geschikt voor nachtelijke werkzaamheden op het veld.

02/09/2018
Maximale verlichting met de xenongloeilamp van HELLA.

  • Print
BROCHURE GLOEILAMPEN
Afbeelding

Het complete HELLA-gloeilampenassortiment voor de landbouw – in onze brochure.

GLOEILAMPEN SPECIFICATIEBLADEN
Afbeelding

Meer informatie over onze gloeilampen? Ga hier naar de specificatiebladen.

MIRCOSITE LANDBOUW
Afbeelding

De complete HELLA-productwereld voor landbouwmachines – op onze microsite

MOTORBROCHURE
Afbeelding

Het beste zicht, ook bij motorfietsen.: HELLA-gloeilampen voor motoren.