Mezőgazdaság
Bulbs

Bulbs Agriculture

02/08/2018
Kiváló minőségű izzók a HELLA-tól a mezőgazdaság bármely felhasználási területére.
Fedezze fel a mezőgazdasági területre szánt HELLA izzók előnyeit.
Kiváló fényteljesítmény a HELLA izzókkal.

MOST MINDENRE FÉNY DERÜL!

A mezőgazdasági és erdőgazdálkodási felhasználás szigorú követelményeket teremt az alkalmazott anyaggal szemben. Követelményeket, amelyeket a HELLA innovatív, kimagasló minőségű termékmegoldások fejlesztésével teljesít. Ez érvényes az átfogó izzókínálatunkra is, amely nemcsak a különböző igényeket lefedő sokszínűségével, hanem mindenekelőtt a szélsőséges környezeti feltételek mellett is magas funkcionalitást biztosító, hosszú élettartamú termékekkel is kitűnik. Ezért válassza akkor is a HELLA minőséget, amikor mezőgazdasági és erdészeti járművekhez keres izzókat! Konfigurátorunkkal gyorsan megtalálja a megfelelő terméket.

10/24/2023

PROFITÁLJON A HELLA NYÚJTOTTA ELŐNYÖKBŐL

A HELLA kivétel nélkül teljesíti a legszigorúbb követelményeket és minőségi előírásokat, hiszen világítástechnikai szakértőnek és technológiai éllovasnak számít az intelligens fényeloszlások, valamint a halogén, xenon és full-LED fényszórók terén, együttműködik a vezető nemzetközi autógyártókkal, továbbá sokéves tapasztalattal bír a mezőgazdasági járművilágításban.

Mezőgazdasági területre szánt izzóválasztékunk esetében is mércét állítottunk fel, hiszen tudjuk: sötétben csak megfelelő látási és fényviszonyok mellett lehet hatékony munkavégzést folytatni. A HELLA izzóit választó gazdák a szokásos előnyökből profitálnak:

  • Optimális fényhasznosítás a fejlett izzótechnológiáknak köszönhetően
  • Hosszú élettartam és alacsony meghibásodási arány kiváló minőségű anyagok és bizonyított minőség révén
  • Sokszínűség a minden igényt kielégítő izzótípusok széles választékának köszönhetően
02/12/2018

A HELLA mezőgazdasági területre szánt hagyományos izzóit eredetiberendezés-gyártói minőség és kiváló ár-érték arány jellemzi. Fényteljesítményük, megbízhatóságuk és élettartamuk egyaránt kimagasló.

02/12/2018
Kiváló fényteljesítmény a HELLA izzókkal.

  • Exzellente Lichtleistung mit Glühlampen von HELLA.

A HELLA Super Long Life halogénizzók (12 V) a hagyományos halogénizzókénál akár 3x hosszabb üzemidő mellett optimális ár-érték arányt kínálnak és kiváló választást jelentenek a sötétben való hosszú alkalmazáshoz. Ezenkívül környezetbarát tulajdonság jellemzi őket, ahogy a HELLA Lifetime választék összes izzóját.

02/12/2018
Extrahosszú üzemidő a HELLA izzókkal.

  • Extra lange Betriebszeit mit den Glühlampen von HELLA.

A HELLA Double Power halogénizzók (24 V) a „single coil“ technológia révén rendkívüli fényerővel bírnak, ugyanakkor a hagyományos halogénizzókhoz képest kétszer hosszabb élettartammal büszkélkedhetnek. A HELLA Lifetime választék részeként ezek az izzók különösen környezetbarátak, ugyanis ritkábban kell cserélni őket.

02/12/2018
Fényteljesítmény és élettartam HELLA izzókkal egyesítve.

  • Lichtleistung und Lebensdauer vereint mit den Glühlampen von HELLA.

A xenon izzók növelik a biztonságot a homogén fényeloszlásnak köszönhetően. A munkaterület vagy úttest erőteljes és széles felületű megvilágítása mellett hosszú élettartam és magas színhőmérséklet jellemzi a HELLA xenon izzóit.

02/12/2018
Optimális megvilágítás a HELLA xenon izzóival.

  • Optimale Ausleuchtung mit den Xenon-Glühlampen von HELLA.

Az új fejlesztésű HELLA Xenon +30 izzók az akár 5000 kelvines színhőmérsékletükkel megközelítik a modern járművek rendkívül fehér LED-es nappali menetjelzőit, és a természetes fényhez hasonló látási viszonyokat teremtenek a maximális kivilágítás révén – éjszakai szántóföldi munkáknál ideális.

02/12/2018
Maximális megvilágítás a HELLA xenon izzójával.

  • Maximale Ausleuchtung mit der Xenon-Glühlampe von HELLA.
  • Print
IZZÓBROSÚRA
Picture

A HELLA teljes izzóválasztéka a mezőgazdaság számára – brosúránkban.

IZZÓ-ADATLAPOK
Picture

További információkat keres izzóinkról? Itt találja az adatlapokat.

MEZŐGAZDASÁG MICROSITE
Picture

A teljes HELLA termékprogram mezőgazdasági gépekhez – microsite-unkon.

.

MOTOROS BROSÚRA
Picture

Tökéletes látás motorok és társaik esetében is: HELLA izzók kétkerekű járművekhez.