Installasjonsmateriell
HELLA Agriculture
Installasjonsmateriell

INSTALLASJONSMATERIELL FRA HELLA: ALLTID RIKTIG FORBINDELSE

På området elektrisk installasjonsmateriell tilbyr HELLA et omfattende sortiment som dekker samtlige krav, også på landbruksområdet. Her dreier det seg ikke bare om sikringer og pluggkontakter, men også en mengde ledninger, tilkoblingskontakter og isolasjons- og buntemateriell. Mange andre artikler – fra styreenheter til tilhengerfeste over batteriklemmer til slange- og rørklemmer – avrunder vårt omfattende sortiment.
Og siden elektriske installasjoner ikke er mulig uten det riktige verktøyet, har HELLA også her de passende løsningene: Vårt krympe- og demonteringsverktøy og verktøykasser oppfyller selv de høyeste proffkrav. 

11/26/2018

  • Installasjonsmateriell fra HELLA

HELLA tilbyr et omfattende utvalg av Superseal-materialer – og også krympe- og demonteringsverktøyet som trengs til installasjonen. HELLA Superseal-pluggforbindelsene er i samsvar med bestemmelsene i IEC 529 og DIN ISO 40050 og er klassifisert i IP-klasse 67, hvilket garanterer maksimal beskyttelse mot inntrengning av vann og støv. På grunn av sin beskaffenhet er disse forbindelsene særlig godt egnet der andre forbindelsessystemer må gi opp på grunn av vanskelige trykk- eller fuktighetsforhold. En trinn-for-trinn-anvisning til riktig krymping finner du i vår brosjyre – eller i våre forklarende videoklipp.

06/30/2016
  • Superseal-pluggforbindelser

ABS/EBS-pluggkontene eller -systemene etter ISO 7638-1/ISO 7638-2 brukes i nesten samtlige nyttekjøretøy med ABS/EBS-system. HELLA tilbyr også på dette området et omfangsrikt produktutvalg. Samtlige produkter oppfyller de høye kravene til moderne tilhengerpluggkontakter etter ISO 4091 og overbeviser med enkel montering. Høyverdige lamellkontakter med krympekobling sørger for sikre forbindelser – særlig i kombinasjon med det passende krympeverktøyet fra HELLA. En trinn-for-trinn-anvisning for riktig krymping av ABS/EBS-pluggforbindelser finner du i vår brosjyre – eller du kan ganske enkelt se på vårt passende videoklipp.

06/30/2016
  • ABS/EBS-systemer

Konseptet med HELLA DEUTSCH-pluggforbindelsene "DT-serien" kombinerer høyverdige materialer til et forbindelsessystem som utmerker seg både med sin pålitelighet og med enkel håndtering. Miljøforseglingen gir maksimalt vern mot eksterne påvirkningsfaktorer: HELLA DT-forbindelsene er svært fleksible også ved svært høye eller lave temperaturer og ekstremt støt- og vibrasjonsresistente. På grunn av disse egenskapene egner sortimentet seg særlig til applikasjoner der det til tross for tøffe miljøbetingelser alltid er behov for en høy grad av ytelse med minimal fare for svikt.
Selvfølgelig tilbyr HELLA også det riktige krympeverktøyet til DT-støpsler – og gir deg samtidig den passende trinn-for-trinn-anvisningen. Den finner du både i vår brosjyre og i vårt tilhørende videoklipp.

06/30/2016
  • HELLA DEUTSCH-pluggforbindelser "DT-serien"
  • Print
TOPPTEMAER
03/03/2016
LIGHTSHOW-BROSJYRE
Her får du detaljerte produktopplysninger

Våre produkter for landbrukere!