Pribor
 
Pribor

Pribor

Kar se tiče pribora, je podjetje HELLA vedno pravi partner. Naše sposobnosti na področju luči se že številna leta kažejo pri različnih inovacijah. S svojim obsežnim programom dodatnih žarometov, žarometov za vzvratno vožnjo in delovnih žarometov, luči za dnevno vožnjo, luči za označevanje in notranjih luči ter stranskih in konturnih luči smo eden od vodilnih ponudnikov na tržišču. Pri tem pa se vedno bolj uporablja tudi visoko kakovostna tehnologija LED.

09/08/2015

Dodatni žarometi

Več svetlobe. Z veseljem! Ali želite, da za vas spremenimo noč v dan ali morda, da boste tudi v slabem vremenu jasno videli cestišče? Naši dodatni žarometi so s svojo svetilnostjo prava senzacija in skorajda že legendarni - in to žarometi, ki jih za še večjo varnost nenehno razvijamo naprej:

  • žarometi dolgih luči za optimalno osvetlitev cestišča,
  • meglenke za široko osvetlitev bližnjega območja.

Nemogoče jih je spregledati - naši dodatni žarometi nudijo zahvaljujoč se pozicijskim lučem še več varnosti. Pri tem pa je ta tehnološko dovršen izdelek izredno robusten in odporen. Za optimalno osvetlitev in vzdržljivost so najboljše izvedbe dodatnih žarometov HELLA na voljo v halogenski, ksenonski ali LED-izvedbi. Podrobnejši pregled pa med drugim najdete tudi v našem spletnem katalogu.

H katalogu univerzalnih delov

K spletnemu katalogu HELLA

K orodju Eliver

K mikrostrani Offroad

K mikrostrani Tovorna vozila

02/04/2016
 
 

Luči za dnevno vožnjo

Ali ste si lahko mislili, da boste zagotovo postali pionir za dizajn in stil? Mi že. Pri naših lučeh za dnevno vožnjo HELLA je vse, kot mora biti: visoko razvita tehnologija od standardnih do LED, majhna poraba energije, preprosta montaža in svoboda oblikovanja, ki pripomore, da varnost postane povsem individualna prednost. Ne glede na to, ali gre za perfektno oblikovano vgradnjo ali povsem preprosto montažo, naše luči za dnevno vožnjo bodo v vsakem primeru opazili vsi. Dovolj sanjarjenja: že z enim klikom najdete v našem spletnem katalogu tudi vi svojo optimalno rešitev glede luči za dnevno vožnjo HELLA.

H katalogu univerzalnih delov

K mikrostrani Luč za dnevno vožnjo

02/04/2016
 
 

Vizualni opozorilni sistemi in luči za označevanje

Pri uporabi je pomembna kakovost. Z našimi optičnimi opozorilnimi sistemi serije OWS, singnalnimi napravami serije RTK in lučmi za označevanje dosledno uresničujemo vse, zaradi česar je podjetje HELLA tako posebno. Rotacijske gabaritne luči, utripajoče luči za označevanje, opozorilne luči - naši strokovnjaki tukaj povezujejo najboljšo tehnologijo z izredno odpornostjo. Rezultati govorijo zase: visoko kakovostna tehnologija ksenon ali LED, zahtevna rotacijska tehnologija, ki je kos izrednim pogojem in nenehni uporabi. Izdelki HELLA vam bodo omogočili, da boste vedno opozorili nase.

H katalogu univerzalnih delov

K spletnemu katalogu HELLA

K orodju Eliver

02/04/2016
 
 

Delovni žarometi

Dobra osvetlitev je pri številnih dejavnostih najpomembnejše orodje. Zato so delovni žarometi podjetja HELLA vedno prva izbira pri:

  • osvetlitvi večjih talnih površin pri opravilih na polju;
  • optimalni osvetlitvi bližnje okolice ali oddaljene okolice na gradbišču ali manevriranju na dvorišču.

Povečajte svojo zbranost, in sicer z odlično osvetljenim delovnim območjem. S pomočjo tehnologij LED, ksenon in halogen, lahko preprosto upravljate močne stroje tudi v temi - naložba, ki se izplača.

Informacije o izdelkih in tehnologijah

H katalogu univerzalnih delov

K mikrostrani Tovorna vozila

K orodju Eliver

Do HELLA VALUEFIT

05/03/2016
 
 

Posodobitev žarometov

Kot sredi belega dne - to je naš cilj pri razvoju žarometov. Pri tem smo vedno razvili svetlobne inovacije, ki so pripomogle, da je vožnja ponoči ali pri slabih vremenskih razmerah postala še varnejša. Posodobitev žarometov s svetlobno tehnologijo Celis, ksenonske zasenčene luči ali dinamične luči, ki aktivno sledijo ovinku. Za vsakega voznika pomenijo možnosti, ki jih je mogoče v vozila naknadno vgraditi, več varnosti. Poleg tega pa se z naknadno vgradnjo teh možnosti pogosto posodobi dizajn vozila, zaradi česar je to novejšega videza.

H katalogu univerzalnih delov

K spletnemu katalogu HELLA

K mikrostrani Tuning

02/04/2016
 
 
 
 
 
 
 
HELLA VALUEFIT

Tukaj najdete vse pomembne informacije za HELLA VALUEFIT: preverjena kakovost za dobro ceno.

HELLA VALUEFIT
 
05/03/2016
Eliver

Preizkusite naše delovne žaromete na spletni testni vožnji!
več

Eliver
 
12/04/2014