Obrabni deli
 
Obrabni deli

Strokovnjak za luči se seznani z močjo zavor

HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS nudi obsežno ponudbo komponent in dodatkov za zavorni sistem – z izjemno tehnologijo za najvišje zahteve. Poleg oblog kolutnih zavor, zavornih čeljusti in zavornih bobnov paleto izdelkov nenehno dopolnjujemo ter prilagajamo zahtevam strank. HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS je eden vodilnih ponudnikov zavornih sistemov na prostem trgu nadomestnih delov. Pohvalimo se lahko z desetletnimi izkušnjami kot originalni proizvajalec opreme in prodajnim znanjem ene največjih prodajnih organizacij na svetu. Poleg tega pa so pri podjetju HELLA na voljo tudi drugi obrabni deli, npr. obsežen asortiment žarnic, brisalcev in še mnogo več.
11/04/2015

Zavorni sistemi

Ko govorimo o varnosti, so zavorni sistemi v vozilu zelo pomemben dejavnik. Z načrtovano združitvijo podjetij HELLA in PAGID bomo ustanovili podjetje (po odobritvi s strani kartelnih uradov), ki bo eno od vodilnih ponudnikov zavornih sistemov na prostem tržišču delov. Novo nastalo podjetje bo omogočilo, da bomo lahko z oblogami zavornih kolutov oskrbeli skoraj vsa vozila v Evropi. Skupaj z zavornimi koluti tvorijo optimalni torni par za kar največjo mero varnosti, udobja in dolge življenjske dobe.
Naše zavorne čeljusti in zavorni bobni bodo v bodoče za vas in vaše stranke optimalna rešitev za uporabo na zadnji premi. Predhodno sestavljeni kompleti zavornih čeljusti pa še dodatno skrajšajo čas vgradnje. Program pa dopolnjujejo še maziva, čistila za zavore ter različna dodatna oprema. Seveda pa bomo po odobritvi kartelnih uradov program izdelkov nenehno dopolnjevali in tako optimalno zadovoljili potrebe strank. Tako načrtujemo obstoječi asortiment narediti še atraktivnejši in paleto izdelkov v bodoče dopolniti še s hidravličnimi zavorami ter opremo za servisne delavnice.

Na domačo stran združenih podjetij

02/04/2016
 
 

Žarnice

Ko smo z vozilom na poti, je eden od pomembnejših dejavnikov dobra vidljivost. Pri tem pa je izredno pomembno delovanje svetilnih teles, na katerega se lahko zanesemo. Podjetje HELLA ima na tem področju za vsako situacijo pravilno tehnologijo, kar mu omogoča izdajo širokega asortimenta različnih žarnic:

  • ksenon: za več moči,
  • zmogljivost: za boljšo svetilnost,
  • dizajn: za bolj zahtevne,
  • življenjska doba: za daljšo življenjsko dobo,
  • visoka vatnost: več za profesionalce,
  • standard: za boljšo gospodarnost.

Ne glede na to, ali uporabljate ksenonske ali standardne žarnice, naše žarnice bodo vedno zanesljivo in zmogljivo delovale. Tisti, ki jim je pomembna varnost, bodo pri podjetju HELLA vedno našli izredno in preverjeno kakovost za vsa vozila. Na katerega od naših inovativnih razvojev bi stavili za svoje stranke? V vsakem primeru bo podjetje HELLA poskrbelo za varnost in visoko zadovoljstvo strank.

H katalogu univerzalnih delov

K spletnemu katalogu HELLA

H konfiguratorju

02/04/2016
 
 

Metlice za brisalce

Tukaj velja kakovost! Da bodo vaše stranke imele dober pogled na cesto, vsebujejo naše metlice za brisalce veliko sodobne tehnologije. Visoko kakovostna prevleka iz nano-grafitnih delcev znatno zmanjša trenje med metlico in steklom. Rezultat: enakomerno in tiho delovanje ter daljša obstojnost in življenjska doba metlic za brisalce. Dobra vidljivost za vse: za osebna in dostavna vozila, za kmetijske in gradbene stroje, za gospodarska vozila in avtobuse. Vašim strankam je tako na voljo široka paleta metlic za brisalce, specifičnih za vozila in univerzalnih. Varnost je pri podjetju HELLA vedno vprašanje tehnologije.

K spletnemu katalogu HELLA

H konfiguratorju

02/04/2016
 
 

Vžigalne tuljave

Program vžigalnih tuljav podjetja HELLA obsega več kot 80 različic in se nenehno dopolnjuje. Pri tem gre za vžigalne tuljave za mirujočo porazdelitev visoke napetosti (RUV), kjer se krmiljenje izvaja izključno elektronsko - gibljivi deli tako niso več potrebni. Ustrezna oprema je nameščena v vseh sodobnih vozilih z bencinskimi motorji.

K spletnemu katalogu HELLA

09/04/2015
 
 
 
 
 
 
 
Eliver

Preizkusite naše delovne žaromete na spletni testni vožnji!
več

Eliver
 
12/04/2014