Karoserijski deli
 
Karoserijski deli

Karoserijski deli

Podjetje HELLA je št. 1 na prostem trgu delov na področju osvetlitve, specifične za vozila, z največjo pokritostjo tržišča. Zaradi naše inovativnosti, ki nas dela vedno bolj zanimive tudi za najbolj prodajane modele v avtomobilski industriji, nenehno dopolnjujemo naš program glavnih žarometov, luči in notranjih luči. Varno delovanje, odlično prileganje in dolga življenjska doba naših izdelkov so zagotovljeni s »kakovostjo originalnih delov HELLA«. Ne gre pa spregledati niti našega atraktivnega programa ogledal.

09/08/2015

Glavni žarometi

Kot sredi belega dne - to je naš cilj pri razvoju žarometov. Pri tem smo vedno uspeli razviti svetlobne inovacije, ki so pripomogle, da je vožnja ponoči ali pri slabih vremenskih razmerah postala še varnejša: dinamične luči, ki aktivno sledijo ovinku, sistem prilagodljivih sprednjih žarometov AFS, luč za osvetlitev notranje strani ovinka, tehnologiji halogen in ksenon. Za vsakega voznika pomeni naš razvoj preprosto več varnosti. Prav to pa je razlog, da ponujamo obsežen asortiment univerzalnih in za vozila specifičnih žarometov, žarometov dolgih luči in meglenk. Podjetje HELLA za vas postavlja mejnike iz svetlobe.

K spletnemu katalogu HELLA

01/25/2016
 
 

Luči

Komunikacija s svetlobno hitrostjo. V cestnem prometu se komunikacija pogosto izvaja prek svetlobnih znakov. Zanesljive luči podjetja HELLA so za varnost v cestnem prometu izredno pomembne. Od zadnjih luči in stranskih markirnih luči za jasen prikaz položaja, zavornih luči in smernikov za varnost v tekočem prometu, pa vse do konturnih luči, s katerimi boste zagotovo opozorili nase - pri podjetju HELLA najdete za vsako vozilo, obliko in funkcijo optimalno rešitev. In če je optimalno tudi vprašanje tehnologije: v naših spletnih katalogih boste našli veliko izbiro žarnic in različic LED.

K spletnemu katalogu HELLA

01/25/2016
 
 

Notranja osvetlitev

Ko govorimo o osvetlitvi, pri tem seveda mislimo tudi na osvetlitev notranjosti vašega vozila. Z zmogljivimi notranjimi lučmi podjetja HELLA bo notranjost vozila tudi v trdi temi zelo dobro osvetljena. Ne glede na to, ali so notranje luči izvedene s prozornim steklom in vgrajene ali kot fleksibilne bralne lučke - pri podjetju HELLA boste za dobro vidljivost, tudi še na tako majhnem prostoru, zagotovo našli pravo rešitev.

K spletnemu katalogu HELLA

01/25/2016
 
 

Ogledala

Tudi pri pogledu nazaj podjetje HELLA poskrbi za optimalno varnost. Za vsa tovorna vozila, avtobuse in dostavna vozila smo v spletnem katalogu sestavili neprekosljivo ponudbo zunanjih ogledal. Podjetje HELLA nudi vse, kar omogoča še varnejši pogled nazaj: ogrevana, električno nastavljiva ali širokokotna - naša ogledala zagotavljajo najboljšo preglednost za varno vožnjo in natančno manevriranje. Ogledala so robustna in stabilna ter tako optimalna za uporabo med napornimi delavniki. Ker pa smo mnenja, da varen pogled nazaj ne sme biti vprašanje starosti, najdete pri nas seveda tudi sisteme ogledal, primerne za starejše modele vozil.

K spletnemu katalogu HELLA

01/25/2016