Tartozékok
 
Tartozékok

Tartozékok

A HELLA mindig a megfelelő partner, ha tartozékokról van szó. Világítástechnikai kompetenciánkat évek óta különféle innovatív megoldásokkal bizonyítjuk. Kiegészítő fényszórók, tolatólámpák, munkafényszórók, nappali menetjelző lámpák, megkülönböztető és utastéri lámpák, valamint oldalsó és méretjelző lámpák széles választékával a piac egyik vezető beszállítója vagyunk. A minőségi LED-technológiának közben egyre inkább kiemelt szerep jut.
11/14/2014

Kiegészítő fényszórók

Több fényt. Nem probléma! A mi feladatunk, hogy éjszaka és rossz időjárási viszonyok mellett is láthatóvá tegyük az utakat. Kiegészítő fényszóróink világítási teljesítményükkel már-már legendásnak számítanak, ráadásul fényszóróinkat a fokozott biztonság érdekében folyamatosan fejlesztjük:
  • Távfényszórók az út optimális megvilágításához.
  • Ködlámpák a tökéletes kivilágításhoz.

Ne feledje: a helyzetjelző lámpának köszönhetően kiegészítő fényszóróink fokozott biztonságot nyújtanak. A csúcstechnológiás fényszóró hihetetlenül robusztus és ellenálló. Az optimális világítás és tartósság érdekében a HELLA topváltozatai halogén, xenon és természetesen full LED kiegészítő fényszórók formájában is kaphatók. Online katalógusunk átfogó áttekintést nyújt Önnek.

LightShow katalógus - Fényszórók

Univerzális alkatrészek katalógusa - Fényszórók

A Hella Online katalógusa

Az Eliver eszköz

Microsite Offroad

Microsite Truck

02/16/2017
 
 

Nappali menetjelző lámpák

Gondolta volna, hogy igazi divatteremtővé válhat? Mi igen. A HELLA nappali menetjelző lámpáiban egyszerűen minden a helyén van: legyen az normál vagy LED, a fejlett technológia, az alacsony energiafogyasztás, az egyszerű beszerelhetőség és az alkotói szabadság egészen egyedivé varázsolja a biztonságot. Egyszerű beszerelés vagy dizájnos megoldás: nappali menetjelző lámpáink minden esetben vonzzák a tekinteteket. Elég is a beszédből: egy kattintással online katalógusunkban kiválaszthatja az Ön számára optimális megoldást a HELLA nappali menetjelző lámpái közül.

LightShow katalógus - Nappali menetjelző lámpák

Univerzális alkatrészek katalógusa - Világítás

Microsite Nappali menetjelző

01/18/2016
 
 

Optikai figyelmeztető rendszerek és megkülönböztető lámpák

Használat közben fontos a minőség. Az OWS sorozatú optikai figyelmeztető rendszereinkben, az RTK sorozatú jelzőrendszereinkben és a figyelmeztető lámpáinkban következetesen alkalmazzuk mindazt, ami a HELLA-t oly különlegessé teszi. Specialistáink a csúcstechnológiát és a rendkívüli ellenálló képességet ötvözik a forgólámpákban, a villanólámpákban és a figyelmeztető lámpákban. Az eredmény: minőségi xenon- vagy LED-technológia, igényes forgótükrös technika, amely probléma nélkül teljesít mostoha feltételek és tartós használat esetén is. Így egészen biztos, hogy a HELLA-val nem marad észrevétlen.

Univerzális alkatrészek katalógusa - Világítás

LightShow katalógus - Világítás

A Hella Online katalógusa

Az Eliver eszköz

02/16/2017
 
 

Munkafényszórók

A jó megvilágítás számos területen elengedhetetlen. A HELLA munkafényszórók ezért mindig kiváló választásnak bizonyulnak:
  • a nagyfelületű talajmegvilágításnál a földeken.
  • az optimális közeli és távoli kivilágításhoz az építkezésen vagy az udvari tolatás közben.

Növelje a tökéletesen belátható munkaterület által a koncentrációs képességét. A LED-, a xenon- és a halogénlámpák sötétben is segítik az erős gépek pontos irányítását, így kifizetődő befektetést jelentenek.

Információk termékeinkhez és technológiáinkhoz

Univerzális alkatrészek katalógusa - Munkafényszórók

Microsite Truck

Az Eliver eszköz

HELLA VALUEFIT

05/03/2016
 
 

Upgrade fényszórók

Fényes nappal: ez jelenti a mottót fényszóróink fejlesztésekor. Ennek eredményeképp olyan innovatív megoldásokat kínálunk, melyek az éjszakai és a rossz időjárási viszonyok melletti vezetést még biztonságosabbá teszik. Az Upgrade fényszórók Celis-technológiával, xenon tompított fényszóróval vagy dinamikus kanyarfényszóróval kaphatók. Kiegészíthető fejlesztéseink minden járművezető számára nagyobb biztonságot jelentenek. Ráadásul esztétikailag is javítják és évekkel fiatalabbá teszik a jármű megjelenését.

LightShow katalógus - Világítás

Univerzális alkatrészek katalógusa - Világítás

A Hella Online katalógusa

Microsite Tuning

02/16/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLA VALUEFIT
Itt minden lényeges információt megtalál a HELLA VALUEFIT-tel kapcsolatban: bizonyított minőség kiváló áron.
Valuefit
 
05/03/2016
Eliver
Tesztelje a munkafényszórókat online! 
tovább
Eliver
 
12/04/2014