Szerszámok
 
Szerszámok

Kiváló szerszámok. Hatékony javítás

Specialistáinktól az Ön számára: a szakszerű javítás és karbantartás céljából professzionális diagnosztikai készülékeket, számos járműadatot és megbízható műhelykészülékeket kínálunk, hogy a teljes javítási folyamat során valódi többletértéket teremthessen. Szerszámainkat precizitás, kényelem és egyszerű kezelhetőség jellemzi. A legjobb szerszámok a gyors és biztonságos javításokhoz. Nap mint nap.
07/29/2013

Gépjármű-diagnosztika

A HELLA GUTMANN SOLUTIONS diagnosztikai készülékeivel műszaki know-how tudást adunk a kezébe. Így gyorsan és hatékonyan bukkanhat a hibák nyomára. Jelszavunk: mindig a legjobbat. Munkáját ezért nagy teljesítményű hardvereszközökkel, szoftverfrissítésekkel és olyan műszaki adatokkal segítjük, melyekre a műhelyi szolgáltatásokhoz ma és a jövőben is szükség lesz. Kínálatunkat professzionális tréningek, műszaki ügyfélszolgálat és átfogó műszaki információk teszik teljessé.

Műhelykatalógus - Diagnosztikai hard- és szoftverek

A Hella Gutmann Solutions honlapja

09/23/2016
 
 

Klímaszerviz

A HELLA GUTMANN SOLUTIONS megkönnyíti mindennapi munkáját: klímarendszer-tesztelő és klímaszerviz-eszközeink, valamint szerszámaink vonzó kínálatában minden profi megtalálja a tökéletes felszerelést. A precízen alkalmazható, kényelmesen kezelhető, teljesen automata készülékeinkkel kiválóan felkészülhet a klímaszervizekre és a motorhűtő rendszereken végzett munkákra a jövőben is.

Műhelykatalógus - Klímaszerviz és motorhűtés

A Hella Gutmann Solutions honlapja

09/23/2016
 
 

Fényszóró beállítás

Kompetencia és hagyomány. A HELLA fényszóró-beállító készülékekkel mindenféle fényszóró rendszert ellenőrizhet: DE, xenon, paraboloid és LED; az eszközökkel optimálisan beállíthatók a főfényszórók, kiegészítő fényszórók és kiegészítő ködfényszórók is. Természetesen nemcsak személygépkocsikat, hanem haszongépjárműveket, motorkerékpárokat, mezőgazdasági járműveket és egyéb járműtípusokat is ellenőrizhet.

A műhelykatalógus

07/29/2013
 
 

Akkumulátorszerviz

Ahhoz, hogy az ügyfelet megóvja az akkumulátor meghibásodásának kellemetlen élményétől, a jármű átvételekor mindig az akkumulátort is tesztelni kell. Ez a szolgáltatás javítja az ügyfelek elégedettségét és bizonyítottan növeli a forgalmat. Használja ki tudatosan ezt a lehetőséget a HELLA új akkumulátor-tesztkészülékeivel és akkumulátortöltő készülékeivel. A jobb ügyfél-elégedettség és a nagyobb többletforgalom elérése érdekében.

A műhelykatalógus

07/29/2013
 
 

Szerszámok / Készülékek

Motortesztelő és egyéb ellenőrző készülékek sokaságát kínáljuk Önnek - szervizzel együtt. A HELLA szerszámai és készülékei egyszerűen kezelhetőek és fenntartható megoldást nyújtanak. Vigyen fényt a sötétségbe: a HELLA robusztus kézi- és műhelylámpái mindig optimális megvilágítást biztosítanak.

Műhelykatalógus - Szerszámok/Készülékek

A Hella Online katalógusa

02/16/2017
 
 
 
 
 
 
 
A HELLA minőséget jelent
A minőség az, amit mi csinálunk
tovább
A HELLA minőséget jelent
 
05/30/2013
Hella Gutmann Solutions
Kattintson ide a HELLA GUTMANN SOLUTIONS vegyesvállalat weboldalának megnyitásához.
tovább
Hella Gutmann Solutions
 
09/23/2016