Nagy teljesítményű elektronika
 
Nagy teljesítményű elektronika

Teljekörű elektronikai megoldások a Hella-tól

Bár a világítási elektronika terén indítottuk el tevékenységünket, átfogó járműelektronikai megoldásokat is nyújtunk már hosszú ideje az autóipar számára, kritikus fontosságú területeken, mint az egyre fontosabb energiahatékonyság, a CO2 -kibocsátás minimalizálása, a biztonság és a kényelem javítása. A HELLA számos innovatív elektronikai megoldást kínál, mint az intelligens akkumulátor érzékelő, mely a hatékony energia-gazdálkodást segíti, vagy a sávváltás-segítő rendszerünk, mely 24 GHz-es radar érzékelőket használ a vezetési kényelem és a biztonság javítása érdekében. Tudjon meg többet a kiválasztott innovatív elektronikai megoldásokról!
01/17/2013

Hatékony energia management

A HELLA az elektromos mikrohibrid alkatrészek világvezető gyártója. Ide értve az intelligens akkumulátor-érzékelőt (IBS-T), amely számos járműgyártó energiamenedzsmentjének szíve/lelke, de a feszültségstabilizátort is, amely a start-stop funkciót teszi lehetővé.
A HELLA a nagyteljesítményű egyenáram/egyenáram átalakítóval, a 48 V-os/12 V-os átalakítóval és az energiatároló modullal a jövő alaplapi elrendezéséhez szükséges elemeket teszi elérhetővé, amelyekkel pl. az ún. vitorlás üzemmód és a rekupátor valósítható meg.
A termékportfóliót többek között a skálázható akkumulátor-menedzsment rendszerek, az izoláció-felügyeletek, a töltő-átalakítók és a nagyfeszültségű átalakítók teszik teljessé - előkészítve az utat az elektromos mobilitáshoz.
03/05/2013
 
 

Vezetési kényelem és biztonság

Az ülésvezérléstől, a hagyományos távvezérlős kulcsrendszereken és vevő vezérlő egységeken át a passzív belépési és indítási rendszerekig a HELLA a tökéletes vezetési kényelmet szolgáló megoldások széles választékát kínálja. Folyamatosan dolgozunk új és továbbfejlesztett vezetői asszisztens rendszereken a közúti biztonság további javítása érdekében. Legsikeresebb termékünk, melyből több mint 3 millió egységet értékesítettünk a 24 GHz-es radarérzékelővel működő sávváltást segítő rendszerünk. Ez folyamatosan figyeli az autó mögötti területet sávelhagyás vagy sávváltás közben, és figyelmezteti a vezetőt a hátulról vagy a következő sávban közeledő járművekre. Egy másik készülék, mely szintén 24 GHz-es radarérzékelőkkel működik, a távolságra figyelmeztető rendszerünk, mely riasztja a vezetőt, ha az autó az optimális követési távolságon belülre kerül, de nem avatkozik be automatikusan a hajtásláncba.
03/05/2013
 
 
 
 
 
 
 
Kapcsolatok
Kattintson ide, hogy többet tudjon meg széleskörű elektronikai termék kínálatunkról.
Széleskörű elektronikai termék kínálat
 
03/05/2013