Műszaki
szolgáltatások
 
A HELLA professzionális tréningekkel, telefonos műszaki ügyfélszolgálattal, valamint gyakorlati információkkal támogatja a kereskedéseket és a műhelyeket. Sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink az alapvető és nélkülözhetetlen ismeretek továbbadása mellett konkrét javítások során is közvetlen segítséget nyújtanak. Használja ki műszaki szolgáltatásaink kifizetődő előnyeit.
07/29/2013

Műszaki képzés

Használja a HELLA műszaki képzését, hogy naprakész legyen! A területek, melyeket lefedünk: világítástechnika, autóvillamosság, elektronika és termomenedzsment. Sokszínű és célcsoport-orientált tréningünk műszaki oktatást, terméktréninget, értékesítési tréninget és online oktatást tartalmaz. A kurzusok 30 %-ban elméleti és 70 %-ban gyakorlati részből tevődnek össze. További információk a HELLA TECH WORLD portálon.
01/10/2017
 
 

Műszaki ügyfélszolgálat

Itt kompetens válaszokat kap a diagnosztikával, műszaki információval és termékekkel kapcsolatos kérdésekre. Munkatársaink műszaki és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, és segítenek Önnek problémái megoldásában, pl. termékek szerelésénél, termékek műszaki adatainak beszerzésében közvetlenül a gyártótól, vagy akár rendszerekkel kapcsolatos problémák megoldásában. További információk a HELLA TECH WORLD portálon.
01/10/2017
 
 

Műszaki információk

Ezenkívül a HELLA összes kompetenciaterületén (világítás, elektronika, villamosság, hőszabályozás, fék, járműdiagnosztika) belül műszaki szakértelemmel szolgálunk.     

A műhelyek a letölthető dokumentumokban, brosúrákban vagy a könnyen kezelhető online eszközökben segítséget és gyakorlatias, szakértői információkat találnak a mindennapi munkához:     
  • több mint 1300 járműspecifikus diagnosztikai és javítási útmutatás,
  • műszaki termékinformációk, 
  • online képzés, 
  • műszaki videók és műszaki könyvek, 
  • szerelési útmutatók és még sok más

Know-how a járműszervizek számára – ingyenesen!    

Regisztráljon most a járműszervizeknek szóló online portálunkon HELLA TECH WORLD.

02/03/2017