Kopóalkatrészek
 
Kopóalkatrészek

A FÉK ÚJ MEGVILÁGÍTÁSBAN

A HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS a fékkel kapcsolatos alkatrészek széles választékával rendelkezik – a legmagasabb igényeket is kielégítő kiváló technológiával. A tárcsafékbetétek, fékpofák és fékdobok mellett a termékpaletta az ügyfelek igényeihez igazodva folyamatosan bővül. A HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS a szabad alkatrészpiac egyik vezető fékrendszer-beszállítója. Gyári beszállítóként több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk, és a világ egyik legnagyobb kereskedelmi szervezetének értékesítési szakértelmét is a magunkénak tudhatjuk. A HELLA széles választékában további kopó alkatrészek is szerepelnek, így például izzók, ablaktörlők és még sok más.
11/03/2015

Fékrendszerek

A kis városi autóktól a nagy teljesítményű sportautókig a HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS termékei tökéletes egyensúlyt nyújtanak a biztonság, tartósság és a tökéletes fékezési megbízhatóság között bármilyen járműnek. Hozzáértésünket a világ legnagyobb gépjárműgyártói részére történő beszállítói tapasztalatunk is bizonyítja.
Hogy a lehető legjobban kiszolgáljuk a vevőink igényeit, folyamatosan bővítjük kínálatunkat. 2013 második felében a kínálatunkba bekerül a fék hidraulika, valamint a fékszereléshez szükséges szerszámok és eszközök széleskörű kínálata. Szakértőink a szervizeket első osztályú műszaki és értékesítési támogatással segítik. Kompetens és megbízható partnerei vagyunk a gépjármű alkatrész kereskedőknek, és a gépjármű javítóknak. Partnereink részére minőségi szakmai továbbképzéseket, és hotline-t kínálunk. Célzott, professzionális értékesítés támogatással, és attraktív szerviz megoldásokkal válik teljes körűvé a szerviz portfóliónk.

 

A HELLA-PAGID honlapját itt érheti el

08/09/2016
 
 

Izzók

Vezetés közben minden az optimális látási viszonyok körül forog. Ennek okán a lámpák kifogástalan és megbízható működése is fontos szerephez jut. A HELLA minden esetben a megfelelő technológiát biztosítja, hiszen izzók széles választékával teszi láthatóbbá az utakat:
  • Xenon: a nagyobb teljesítményért
  • Növelt teljesítményű izzók
  • Design izzók
  • Növelt élettartamú izzók
  • Nagy teljesítményű izzók
  • Normál izzók: a gazdaságosságért

Izzóink a normál kiviteltől kezdve a xenonig mindig megbízható csúcsteljesítményt garantálnak. A HELLA minden jármű esetében rendkívüli és ellenőrzött minőséget kínál azoknak, akiknek fontos a biztonság. Válassza ki, hogy melyik innovatív fejlesztésünket szeretné használni ügyfeleivel együtt. A HELLA minden esetben gondoskodik a biztonságról és ügyfelei elégedettségéről.

Az univerzális alkatrészek katalógusa

A Hella Online katalógusa

A HELLA izzó kereső

02/16/2017
 
 

Ablaktörlő lapátok

A minőség az első! Ablaktörlő lapátjaink csúcstechnológiát rejtenek, hogy ügyfelei hosszú távon elégedettek legyenek. A grafit nanorészecskés minőségi bevonat jelentősen csökkenti a törlőlapát és az ablak közötti súrlódást. Az eredmény: egyenletesebb és zavartalanabb működés a törlőlapátok hosszabb élettartama mellett! Szabad kilátás mindenkinek: járművekre szabott és univerzális törlőlapátok széles választékát kínáljuk személyautók, kisbuszok, mezőgazdasági és építőipari gépek, haszongépjárművek és buszok számára egyaránt. A HELLA meggyőződése, hogy a biztonság mindig a technikán múlik.

 

A Hella Online katalógusa

A konfigurátor

02/16/2017
 
 

Gyújtótekercsek

A HELLA folyamatosan bővíti a gyújtótekercsek kínálatát, melyben jelenleg is több mint 80 féle típus szerepel. Itt olyan, elosztó nélküli (RUV) gyújtótekercsekről van szó, amelyeknél a vezérlés kizárólag elektronikus úton történik, vagyis nincs szükség többé mozgó alkatrészekre. Manapság már az összes modern benzinmotoros jármű ilyen rendszerrel van felszerelve.

 

A Hella Online katalógusa

02/16/2017
 
 
 
 
 
 
 
Eliver
Tesztelje a munkafényszórókat online! 
tovább
Eliver
 
12/04/2014