Karosszéria-
elemek
 
Karosszériaelemek

Karosszériaelemek

A HELLA a független alkatrészpiac 1. számú szereplője a legnagyobb piaci részesedéssel a járműspecifikus lámpák területén. Az autóipari volumenmodellek számára is egyre inkább vonzó innovációs potenciálunk révén folyamatosan bővítjük főfényszóróink, lámpáink és utastéri világításaink kínálatát. A termékek üzembiztonságát, pontos illeszkedését és tartósságát a HELLA eredeti alkatrészeinek minősége garantálja. Emellett érdemes tükreink vonzó kínálatára is pillantást vetni.
11/14/2014

Főfényszórók

Fényes nappal: ez jelenti a mottót fényszóróink fejlesztésekor. Ennek eredményeképp olyan innovatív megoldásokat kínálunk, melyek az éjszakai és a rossz időjárási viszonyok melletti vezetést még biztonságosabbá teszik: dinamikus kanyarfény, AFS adaptív elsővilágítás-rendszer, kanyarvilágítás, halogén, xenon. Fejlesztéseink minden járművezető számára nagyobb biztonságot jelentenek. Ennek okán járműspecifikus és univerzális fényszórók, távfényszórók és ködlámpák óriási választékát kínáljuk. A HELLA mérföldkövet teremt a világításban.

Univerzális alkatrészek katalógusa - Főfényszórók

LightShow katalógus - Főfényszórók

A Hella Online katalógusa
02/16/2017
 
 

Lámpák

Kommunikáció fénysebességgel. A közúti forgalomban gyakran erre van szükség. A HELLA megbízható lámpái elengedhetetlenek a biztonságos közlekedéshez. A HELLA bármilyen típusú, formájú és funkciójú jármű számára optimális megoldást kínál, kezdve az egyértelmű helyzetjelzést szolgáló hátsólámpáktól és oldalsó jelzőfényektől a közlekedési biztonságot szolgáló fék- és indexlámpákon át a jármű méretét egyértelműen mutató méretjelző lámpákig. És ha már a technikánál tartunk: online katalógusunkban az izzók és a LED-változatok széles kínálatában a legutolsó zárófényig minden megtalálható.

Univerzális alkatrészek katalógusa - Lámpák

LightShow katalógus - Lámpák

Hella Online katalógusa

02/16/2017
 
 

Beltéri világítás

Amikor azt mondjuk, hogy fényt viszünk a sötétségbe, akkor természetesen a jármű belsejére is gondolunk. A HELLA nagy teljesítményű utastéri lámpáinak köszönhetően éjszaka is könnyedén kiigazodhat járművében. Integrált átlátszó kivitelben vagy rugalmas olvasólámpaként: a HELLA megfelelő megoldást kínál a legkisebb terek tökéletes megvilágítására is.

A univerzális alkatrészek katalógusa

A LightShow katalógus

A Hella Online katalógusa

02/16/2017
 
 

Tükrök

A HELLA optimális biztonságot nyújt a visszapillantói által. Online katalógusunkban minden tehergépjármű, busz és kisbusz számára visszapillantó tükrök verhetetlen kínálatát állítottuk össze. A HELLA termékeivel még nagyobb biztonságban érezheti magát: a fűthető, motorosan állítható vagy nagy látószögű visszapillantó tükrök még jobb kilátást biztosítanak a biztonságos vezetéshez és a precíz kormányzáshoz. Robusztus és stabil tükreink a mindennapos munka során a nagyobb igénybevétel közben is optimálisan teljesítenek. Meggyőződésünk, hogy a hátrafelé való biztos kilátás nem kor kérdése, ezért az idősebb járműmodellekhez is megfelelő tükörrendszereket kínálunk.

A univerzális alkatrészek katalógusa

Kommunális és különleges felépítmények katalógusa - Tükrök

A Hella Online katalógusa

02/16/2017
 
 
 
 
 
 
 
HELLA VALUEFIT
Itt minden lényeges információt megtalál a HELLA VALUEFIT-tel kapcsolatban: bizonyított minőség kiváló áron.
Valuefit
 
05/03/2016