Haszongépjárművek
 

Gépjármű-technológia és kiváló minőség a legmagasabb igények kielégítésére

A haszongépjárművekhez univerzális termékeket, valamint járműspecifikus fejlesztéseket is kínálunk. Vevőink ily módon élvezik az autóipari nagy sorozatú üzletben szerzett sokéves know-how, valamint a technológiai és gazdasági szinergia előnyeit. A fény területén széles választékkal rendelkezünk világítástechnikai termékekből, melyeket az igényektől függően halogén, xenon vagy LED technológiával tudunk szállítani. Ezen túlmenően termékpalettánk kiterjed az elektromos és elektronikus alkatrészekre is.

Minden termék közös jellemzője, hogy a minőséget és a teljesítményt tekintve az olykor szélsőséges külső hatásoknak is ellenállnak, amelyeknek a nehéz teherautók, traktorok és kommunális járművek nap mint nap ki vannak téve. A gépjárművezetők és flottaüzemeltetők így kőfelverődés, szélsőséges hőmérséklet vagy folyamatos rezgés esetén is számíthatnak a HELLA minőségre.

09/08/2015
1
Tehergépkocsik

Teher-
gépkocsik

Világítási és elektronikai rendszerek, izzók, ablaktörlő lapátok, és szerelési anyagok széles választéka, vagy az Ön igényei szerint személyre szabott termékek. A biztonság és határidőre történő gyártás az Ön feladata, a miénk pedig a megbízható termékek szállítása.
tovább
Utánfutók

Utánfutók

Világítási és vezetékezési rendszerek az optimális fényhatás és a tartósság eléréséhez. Idő- és költséghatékonyság a gyors és egyszerű szerelhetőségnek köszönhetően.
tovább
Nagy teljesítményű gépek

MEZŐ-
GAZDASÁGI GÉPEK

Tökéletes világító berendezés a kiváló teljesítmény érdekében akár nehéz körülmények között is: robusztus, vibrációval szembeni ellenállóképesség és tartósság, ami a termékeinkbe való befektetés gyors megtérülését biztosítja, éppen azt, amit Ön is keres.
tovább
 
01/29/2013
1
Sürgősségi járművek

Sürgősségi járművek

Ha a biztonságról van szó nem ismerünk kompromisszumot, - különösen a sürgősségi járművek esetében. Kattintson ide további információhoz és a különféle járművekhez ajánlott rendszereinkhez.
tovább
Közterület fenntartási és speciális karosszériák

Közterület fenntartási és speciális karosszériák

Csúcsminőség a megbízhatóság és maximális élettartam érdekében, hatékony figyelmeztető jelzések a láthatóság és a biztonság érdekében, moduláris kialakítás és széleskörű választék.
tovább
Városi buszok és távolsági buszok

Városi buszok és távolsági buszok

A különböző világítórendszerek nagy választéka lehetővé teszi hogy a tervezők szabadon döntsenek a felhasznált anyagok, a világítási rendszerek, és a színek kiválasztásánál. Moduláris fényszóró koncepciónk lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kifejezzék egyedi stílusukat.
tovább
 
01/29/2013
Construction_teaser

Construction

Optymalne rozwiązania dla branży budowlanej! Na naszej nowej podstronie znajdziesz wybrane produkty z zakresu oświetlenia, elektryki oraz rozwiązań systemów elektronicznych.
tovább
 
07/27/2016 12:39
 
 
 
Univerzális alkatrész katalógusunkban
Aktuális, gyors, nagy választék!
Univerzális alkatrészek a járművéhez.
Univerzális alkatrész katalógus
 
11/25/2013
Eliver
Tesztelje a munkafényszórókat online! 
tovább
Eliver
 
12/04/2014