Fogyóeszközök
 
Fogyóeszközök

Fogyóeszközök

A fogyóeszközök nélkülözhetetlenek a műhelyek mindennapi munkájához - ezért a HELLA ezen a területen is kiválóan felkészült. Legyen az szerelőanyag, biztosíték, olaj, O-gyűrű vagy, a versenyhatóságok engedélye után, a HELLA és a Pagid közös féktisztítója és fékfolyadéka, termékeink gyorsan és megbízhatóan jutnak el az ügyfelekhez.
11/14/2014

Olajak

A klímajavítási és -karbantartási piac virágzik. A Behr Hella Service kínálatában szinte minden pótalkatrész megtalálható a teljes hűtőkör számára.
Az olajak fontos termékcsoportnak számítanak. Termékprogramunkban szintetikus és ásványi kompresszorolajak is szerepelnek.

Műhelykatalógus - Folyadékok

A Hella Online katalógusa

A Behr Hella Service honlapja

02/16/2017
 
 

Szerelőanyagok

Vezetékek, biztosítékok, kismegszakítók, sajtolt csatlakozók, csupasz vagy szigetelt kivitelben, zsugorszigeteléssel, forrasztott összekötő, saruk és csatlakozóburkolatok, zsugortömlők - ne keressen tovább, rendeljen egy kattintással! A műhelyeknek szóló kínálatunkban mindent megtalál, ami a rögzítéshez, összekötéshez vagy védelemhez szükséges. Természetesen csúcsminőségben.

LightShow katalógus - Szerelőanyagok

07/29/2013
 
 

O-gyűrűk

A Hella Nussbaum Solutions O-gyűrűk specifikus készleteit kínálja a legismertebb járműtípusokhoz, valamint univerzális O-gyűrűket személyautókhoz, haszongépjárművekhez és mezőgazdasági járművekhez.

A műhelykatalógus

A Hella Online katalógusa

A Hella Nussbaum Solutions honlapja

02/16/2017
 
 
 
 
 
 
 
Aftermarket Club
Az Aftermarket Club áttekintést biztosít a műszaki információkról, - és még ennél is többet kínál.
Bejelentkezés
tovább
 
01/29/2013