Dinamikus pótalkatrész üzletág
 

HELLA: A PÓTALKATRÉSZ PIAC ÉS A SZERVIZEK SZAKÉRTŐ PARTNERE

A HELLA vonzó és széles termékválasztékkal, professzionális műhelyfelszereltséggel és első osztályú szolgáltatásokkal áll az ügyfelek rendelkezésére az értékesítés után is. Ez a három terület együtt alkotja a HELLA Alkatrészek, Eszközök, Szolgáltatások koncepcióját.

A csúcsminőségű alkatrészek kiváló piaci lefedettséget biztosító verhetetlen kínálata (Alkatrészek) 35000 termékkel várja a nagykereskedéseket, valamint a független műhelyeket. A választékhoz univerzális és pótalkatrészek tartoznak a világítás, fékek, villamosság, elektronika és termomenedzsment területén. Továbbá HELLA alkatrészek autógyártók számára, saját gyártású speciális kereskedelmi termékek, valamint neves alkatrészgyártók termékei. Portfóliónknak köszönhetően a gépjármű-világítás terén a független alkatrészpiac 1. számú, Európa-szerte legnagyobb piaci lefedettséggel bíró beszállítója vagyunk. Az egész világra kiterjedő, nagy teljesítőképességű logisztikai hálózatunk segítségével biztosítjuk ügyfeleink számára termékeink optimális elérhetőségét. A megfelelő online eszközökkel időt és pénzt takaríthat meg – legyen szó elektronikus rendelésről, elérhetőség-vizsgálatról vagy reklamációról.

 
A fentieken túl műhelyfelszerelések (Eszközök) széles kínálatával várjuk ügyfeleinket. Optimális módon támogatjuk a műhelyfolyamatokat a járműazonosítástól és hibadiagnosztikától kezdve a pótalkatrész-azonosításig és -rendelésig, így az adatszolgáltatás, ellenőrző berendezések, pótalkatrészek, tréningek és műszaki segítségnyújtás terén piacvezető szerepet tölthetünk be. Ezáltal megkönnyítjük a műhelyek számára a gyors és biztonságos karbantartást, ill. javítást.

Tevékenységünket átfogó szolgáltatási palettánk (Szolgáltatások) műszaki ügyfélszolgálattal, vonzó értékesítési támogatással, műhelykoncepciókkal, valamint professzionális logisztikával teszi teljessé.

 

06/30/2020