Alkatrészek
 
Alkatrészek

Bővebb választék - Sikeres üzlet.

Profitáljon gyártói know-how tudásunkból és technológiai szakértelmünkből. Több mint 40000 termékével a HELLA járműspecifikus alkatrészek, univerzális alkatrészek és tartozékok rendkívül széles választékával áll az ügyfelek rendelkezésére, melyek mindegyike csúcsminőséggel járul hozzá a sikeres üzletmenethez.
12/02/2015
1
Kopóalkatrészek

Kopóalkatrészek

A HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS a fékkel kapcsolatos alkatrészek széles választékával rendelkezik – a legmagasabb igényeket is kielégítő kiváló technológiával. A HELLA kínálatában emellett további kopó alkatrészek is szerepelnek.
tovább
Pótalkatrészek

Pótalkatrészek

A HELLA pótalkatrészek rendkívüli választékát kínálja Önnek. Egyrészt elektronikai alkatrészeket (érzékelők, aktuátorok és vezérlőegységek) az egyre növekvő javítási igények miatt. Másrészt elektromos berendezések évek óta bővülő palettáját. tovább
Karosszériaelemek

Karosszéria-
elemek

A HELLA a független alkatrészpiac 1. számú szereplője a legnagyobb piaci részesedéssel a járműspecifikus lámpák területén. Innovációs potenciálunk révén folyamatosan bővítjük főfényszóróink, lámpáink és utastéri világításaink kínálatát.
tovább
 
11/03/2015
1
Fogyóeszközök

Fogyóeszközök

A fogyóeszközök nélkülözhetetlenek a műhelyek mindennapi munkájához. Legyen az szerelőanyag, biztosíték, olaj vagy O-gyűrű, a HELLA ezen a területen is felkészült.
tovább
Tartozékok

Tartozékok

A világítás terén minden esetben megfelelő partnernek számítunk. Halogén-, xenon- és LED-technológiai kompetenciánk révén kiegészítő fényszórók, tolatólámpák, munkafényszórók, nappali menetjelzők, figyelmeztető/megkülönböztető és utastéri lámpák, valamint oldalsó és méretjelző lámpák közül válogathat.
tovább

 
12/17/2014
 
 
 
Aftermarket Club
Az Aftermarket Club áttekintést biztosít a műszaki információkról, - és még ennél is többet kínál.
Bejelentkezés
tovább
 
01/29/2013
Eliver
Tesztelje a munkafényszórókat online! 
tovább
Eliver
 
12/04/2014
A HELLA minőséget jelent
A minőség az, amit mi csinálunk
tovább
A HELLA minőséget jelent
 
05/30/2013
EVE online
Ismerje meg a HELLA elektromos és elektronikus alkatrészek kínálatát jobban, mint eddig valaha.
tovább
EVE
 
05/30/2013