Φθειρόμενα
εξαρτήματα
 

Οι επαγγελματίες στον χώρο του φωτισμού συναντούν τους ειδικούς στην πέδηση

Με προϋπόθεση την έγκριση από τις αρχές ανταγωνισμού, οι καθιερωμένες εταιρείες HELLA και PAGID σχεδιάζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια κοινοπραξία και να αποτελέσουν, μετά από την έγκριση από τις αρχές ανταγωνισμού, έναν από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων πέδησης στην ελεύθερη αγορά εξαρτημάτων. Εσείς επωφελείστε από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σε ό,τι αφορά στα φρένα, με προηγμένη τεχνολογία για τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Εκτός από τα τακάκια δισκόφρενων, τις σιαγόνες φρένων και τα τύμπανα, η παλέτα των προϊόντων μας συμπληρώνεται συνεχώς, προσαρμοζόμενη στις απαιτήσεις των πελατών. Επιπλέον, η HELLA σας προσφέρει ένα εκτενές πρόγραμμα φθειρόμενων εξαρτημάτων όπως π.χ. μια πλούσια συλλογή λυχνιών, υαλοκαθαριστήρων και πολλών άλλων.
08/04/2014

Συστήματα πέδησης

Τα συστήματα πέδησης των οχημάτων είναι ένας πολύ αποφασιστικός παράγοντας στο θέμα της ασφάλειας. Η προγραμματιζόμενη σύμπραξη της HELLA και της PAGID, η οποία θα ολοκληρωθεί έπειτα από σχετική έγκριση των αρχών ανταγωνισμού, θα σημάνει την είσοδο ενός από τους κορυφαίους προμηθευτές συστημάτων πέδησης στην ελεύθερη αγορά εξαρτημάτων. Και αυτό διότι με τα τακάκια δισκόφρενων της εταιρείας μας καλύπτουμε σχεδόν 100% όλα τα οχήματα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Σε συνδυασμό με τα δισκόφρενα της εταιρείας μας, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό στοιχείων τριβής για μέγιστη ασφάλεια, άνεση και ανθεκτικότητα.
Οι σιαγόνες και τα ταμπούρα φρένων που προσφέρουμε, αποτελούν για εσάς και τους πελάτες σας την ιδανική λύση για εφαρμογές του πίσω άξονα, τόσο σήμερα όσο και μελλοντικά. Τα προσυναρμολογημένα κιτ σιαγόνων φρένων εξοικονομούν επίσης χρόνο κατά την τοποθέτηση. Λιπαντικά, καθαριστικά φρένων και διάφορα αξεσουάρ, συμπληρώνουν την γκάμα των προϊόντων μας. Φυσικά θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σταθερά πάνω στο πρόγραμμα προϊόντων μας και μετά την έγκριση των αρχών ανταγωνισμού, για να εξυπηρετούμε βέλτιστα τις ανάγκες των πελατών μας. Στα μελλοντικά μας σχέδια εντάσσεται η διαμόρφωση ενός ακόμα πιο ελκυστικού προγράμματος προϊόντων καθώς και η μελλοντική του επέκταση με υδραυλικά φρένα και εξοπλισμό συνεργείου.

Μετάβαση στην αρχική σελίδα της κοινοπραξίας μας

Μετάβαση στην αρχική σελίδα των συμβαλλόμενων της κοινοπραξίας μας

08/27/2015
 
 

Λυχνίες

Στην οδήγηση όλα περιστρέφονται γύρω από τη βέλτιστη ορατότητα. Σε αυτό τον τομέα, αποφασιστικής σημασίας είναι η απόλυτα αξιόπιστη λειτουργία των φωτιστικών μέσων. Η HELLA διαθέτει την κατάλληλη τεχνολογία για κάθε εφαρμογή φωτισμού - για αυτό προσφέρει μια εντυπωσιακή συλλογή λυχνιών HELLA που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις στον δρόμο:
  • Xenon: Για καλύτερη απόδοση
  • Performance: Για περισσότερο φως
  • Design: Για μεγαλύτερες απαιτήσεις
  • Lifetime: Για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
  • High Wattage: Το κάτι παραπάνω για επαγγελματίες
  • Standard: Για περισσότερη οικονομία

Όλες οι λυχνίες μας, από τη σειρά Standard μέχρι τη σειρά Xenon, παρέχουν αξιόπιστα μέγιστη απόδοση κάθε στιγμή. Όσοι επιζητούν την ασφάλεια, πάντα θα βρουν στην HELLA πρωτοποριακή και ελεγμένη ποιότητα για κάθε όχημα. Όποια από τα καινοτομικά μας προϊόντα και αν επιλέξετε για τους πελάτες σας - σε κάθε περίπτωση, η HELLA φροντίζει για την ασφάλεια και την υψηλή ικανοποίηση των πελατών.

Μετάβαση στον κατάλογο φώτων - Λυχνίες

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης

08/04/2014
 
 

υαλοκαθαριστήρων

Η ποιότητα έχει προφίλ! Οι υαλοκαθαριστήρες μας εξοπλίζονται με ένα πλήθος τεχνολογικών καινοτομιών, ώστε οι πελάτες σας να απολαμβάνουν για πολύ χρόνο ελεύθερη ορατότητα στην οδήγηση. Η υψηλής ποιότητας επίστρωση από μόρια γραφίτη νανοτεχνολογίας μειώνει σημαντικά την τριβή μεταξύ υαλοκαθαριστήρα και παρμπρίζ. Το αποτέλεσμα: Ομοιόμορφη και αθόρυβη λειτουργία - και μάλιστα με μεγαλύτερη αντοχή των υαλοκαθαριστήρων! Ελεύθερη ορατότητα για όλους: Για επιβατηγά και μεταφορικά οχήματα, γεωργικές μηχανές και μηχανήματα εργοταξίου, επαγγελματικά οχήματα και λεωφορεία, πάντα προσφέρουμε στους πελάτες σας μια ευρεία γκάμα υαλοκαθαριστήρων για διάφορα μοντέλα οχημάτων και για γενική χρήση. Ασφάλεια - καθαρά ζήτημα τεχνολογίας για την HELLA.

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

Μετάβαση στο εργαλείο διαμόρφωσης

08/04/2014
 
 

πολλαπλασιαστών

Το πρόγραμμα πολλαπλασιαστών της HELLA περιλαμβάνει πάνω από 80 παραλλαγές και επεκτείνεται συνεχώς. Πρόκειται για πολλαπλασιαστές για αδρανή διανομή υψηλής τάσης με αποκλειστικά ηλεκτρονικό έλεγχο - δεν απαιτούνται πλέον κινούμενα μέρη. Ανάλογος εξοπλισμός υπάρχει σε όλα τα μοντέρνα οχήματα με βενζινοκινητήρα.

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

11/06/2013
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεση στο Aftermarket Club
Το Aftermarket Club σάς δίνει μία επισκόπηση τεχνικών πληροφοριών – και πολλά ακόμη.
Σύνδεση
περισσότερα
 
01/30/2013
Eliver
Δοκιμάστε online τα φώτα εργασίας!
περισσότερα
 
01/28/2013
Online κατάλογος HELLA
Ταχύτερα, καλύτερα και πιο αποτελεσματικά! Πώς θα βρείτε τα προϊόντα μας. Σύνδεσμος
Online ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ HELLA
 
02/28/2018
Κατάλογος εξαρτημάτων γενικής χρήσης
Επίκαιρα, άμεσα, μεγάλη επιλογή!
Εξαρτήματα γενικής χρήσης για το όχημά σας.
ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ
 
11/25/2013