Τεχνική
εξυπηρέτηση
 
Η HELLA υποστηρίζει με επιτυχία το εμπόριο και τα συνεργεία εδώ και χρόνια, με επαγγελματική εκπαίδευση, γραμμή τεχνικής υποστήριξης καθώς και θεμελιωμένες τεχνικές πληροφορίες από επαγγελματίες για επαγγελματίες. Ειδικοί με πολυετή επαγγελματική εμπειρία σας προσφέρουν τεκμηριωμένες βασικές γνώσεις, σας βοηθούν όμως και άμεσα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις επισκευών. Αξιοποιήστε την τεχνική μας υποστήριξη - θα σας αποζημιώσει.
08/04/2014

Τεχνική εκπαίδευση

Εκμεταλλευτείτε την τεχνική εκπαίδευση της HELLA και εξειδικευτείτε! Καλύπτει τους τομείς Φωτισμός, Ηλεκτρολογικά, Ηλεκτρονικά και Διαχείριση Θερμότητας. Η πολύπλευρη εκπαίδευση που προσφέρουμε σε συγκεκριμένες ομάδες ενδιαφερόμενων περιλαμβάνει τεχνική εκπαίδευση, εκπαίδευση γύρω από τα προϊόντα, εκπαίδευση σε θέματα πωλήσεων όπως και online εκπαίδευση. Η σύνθεση των σεμιναρίων είναι 30% θεωρία και 70% πρακτική εξάσκηση. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο HELLA TECH WORLD.
01/10/2017
 
 

Γραμμή τεχνικής υποστήριξης

Εδώ θα βρείτε τις σωστές απαντήσεις σε απορίες σας γύρω από τη διάγνωση, τις τεχνικές πληροφορίες και τα προϊόντα. Οι συνεργάτες μας διαθέτουν τεχνική και πρακτική πείρα και σας βοηθούν να λύσετε το πρόβλημά σας - στην τοποθέτηση προϊόντων, για παράδειγμα, σε τεχνικά στοιχεία προϊόντων απευθείας από τον κατασκευαστή ή και σε ειδικά προβλήματα συστημάτων. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο HELLA TECH WORLD.
01/10/2017
 
 

Τεχνικές πληροφορίες

Επιπλέον προσφέρουμε εξειδικευμένη τεχνογνωσία από όλους τους τομείς εξειδίκευσης της HELLA - Φωτισμός, Ηλεκτρονικό σύστημα, Ηλεκτρικό σύστημα, Διαχείριση θερμότητας, Φρένα και Διάγνωση οχημάτων.
Σε έγγραφα με δυνατότητα λήψης, έντυπα ή Online-Tools με εύκολο χειρισμό, τα συνεργεία βρίσκουν βοήθεια για την καθημερινή εργασία και πληροφορίες για τις πρακτικές τους ανάγκες από τον ειδικό:
  • πάνω από 1.300 ειδικές για κάθε όχημα υποδείξεις διάγνωσης και επισκευής,
  • τεχνικές πληροφορίες προϊόντων,
  • Online Training,
  • τεχνικά βίντεο και τεχνικά έντυπα
  • οδηγίες τοποθέτησης και πολλά άλλα

Η τεχνογνωσία για το συνεργείο οχημάτων σας – Δωρεάν!

Εγγραφείτε τώρα στην Online πύλη μας για το συνεργείο οχημάτων HELLA TECH WORLD.

01/10/2017
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεση στο Aftermarket Club
Το Aftermarket Club σάς δίνει μία επισκόπηση τεχνικών πληροφοριών – και πολλά ακόμη.
Σύνδεση
περισσότερα
 
01/30/2013