Πρόσθετος εξοπλισμός
 
Πρόσθετος εξοπλισμός

Πρόσθετος εξοπλισμός

Στον τομέα του πρόσθετου εξοπλισμού, η HELLA είναι πάντα ο ιδανικός συνεργάτης. Η εξειδίκευσή μας στον φωτισμό αντικατοπτρίζεται εδώ και πολλά χρόνια στις ποικίλες καινοτομίες μας. Με ένα εκτενές πρόγραμμα με πρόσθετους προβολείς, προβολείς οπισθοπορείας και εργασίας, φώτα οδήγησης ημέρας, φώτα σήμανσης και εσωτερικά φώτα καθώς και πλευρικούς φανούς και φώτα όγκου, συγκαταλεγόμαστε στους κορυφαίους προμηθευτές της αγοράς. Σε έναν τομέα, όπου και η τεχνολογία LED υψηλής ποιότητας κάνει δυναμικά βήματα.
11/17/2014

Πρόσθετοι προβολείς

Περισσότερο φως. Ευχαρίστως! Θέλετε φωτισμό ημέρας και τη νύχτα, ή καθαρή ορότητα στον δρόμο ακόμα και με κακές καιρικές συνθήκες; Χάρη στη μοναδική τους φωτιστική απόδοση, οι πρόσθετοι προβολείς μας είναι απόλυτα ξεχωριστοί, σχεδόν θρυλικοί - επιπλέον, οι προβολείς ανήκουν στα εξαρτήματα που βελτιστοποιούμε με συνέπεια για ακόμα περισσότερη ασφάλεια:
  • Προβολείς μεγάλης σκάλας για τέλειο φωτισμό της διαδρομής.
  • Προβολείς ομίχλης για ευρύ φωτισμό του κοντινού πεδίου.

Ένα σημείο που δεν παραβλέπεται - χάρη στο φως αναγνώρισης, οι πρόσθετοι προβολείς μας παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτά τα αντιπροσωπευτικά δείγματα της πρωτοποριακής τεχνολογίας μας είναι απίστευτα συμπαγή και ανθεκτικά. Για μέγιστη απόδοση φωτισμού και αντοχή, οι κορυφαίοι πρόσθετοι προβολείς της HELLA διατίθενται σε παραλλαγές αλογόνου, Xenon και φυσικά LED. Μια συνοπτική παρουσίαση θα βρείτε στον Online κατάλογό μας.

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow - Προβολείς

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης - Προβολείς

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

Μετάβαση στο εργαλείο Eliver

Μετάβαση στο Microsite Offroad

Μετάβαση στο Microsite Truck

11/18/2015
 
 

Φώτα ημέρας

Θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι η ασφάλεια θα καθιέρωνε τάσεις για τον σχεδιασμό και το στιλ; Εμείς ήδη το έχουμε υλοποιήσει. Στα φώτα ημέρας της HELLA όλα εναρμονίζονται μεταξύ τους: Ανυπέρβλητη τεχνολογία από τη σειρά Standard μέχρι τα LED, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, εύκολη τοποθέτηση και ελευθερία διαμόρφωσης που μετατρέπουν την ασφάλεια σε ένα εντελώς ξεχωριστό πλεονέκτημα. Για προσαρμογή με στιλ και προσεγμένο σχεδιασμό ή για απέριττη τοποθέτηση - τα φώτα ημέρας της HELLA εντυπωσιάζουν σε κάθε περίπτωση. Μόνο η ονειροπόληση ωστόσο δεν αρκεί: Στον online κατάλογο φώτων ημέρας της HELLA θα βρείτε με ένα κλικ την ιδανική λύση για εσάς.

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow - Φώτα ημέρας

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης - Φωτισμός

Μετάβαση στο Microsite Φώτα ημέρας

11/18/2015
 
 

Οπτικά προειδοποιητικά συστήματα και φάροι

Η ποιότητα μετρά κατά την εφαρμογή. Με τα οπτικά προειδοποιητικά συστήματα από τη σειρά OWS, τον εξοπλισμό σηματοδότησης από τη σειρά RTK και τους φάρους HELLA, εφαρμόζουμε με συνέπεια όλα αυτά στα οποία ειδικευόμαστε. Φάροι, φλας, προειδοποιητικές λυχνίες - οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας δημιουργούν προϊόντα που συνδυάζουν κορυφαία τεχνολογία και εκπληκτική αντοχή. Το αποτέλεσμα: Η κορυφαία τεχνολογία Xenon ή LED και η προηγμένη τεχνολογία περιστρεφόμενου κατόπτρου που ανταποκρίνεται σε συνεχή χρήση και στις πιο σκληρές συνθήκες εφαρμογής. Με την HELLA, μπορείτε να σηματοδοτείτε την παρουσία σας με ασφάλεια.

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης - Φωτισμός

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow - Φωτισμός

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

Μετάβαση στο εργαλείο Eliver

08/04/2014
 
 

Προβολείς εργασίας

Σε πολλούς τομείς, ο καλός φωτισμός είναι ένα σημαντικό εργαλείο. Για αυτό τον λόγο, οι προβολείς εργασίας της HELLA αποτελούν πάντα την πρώτη επιλογή:
  • Για φωτισμό μεγάλης επιφάνειας εδάφους όταν χρησιμοποιούνται σε ύπαιθρο.
  • Για βέλτιστο φωτισμό κοντινού πεδίου, ή για φωτισμό μεγάλης εμβέλειας στο εργοτάξιο, ή για άνετο μανουβράρισμα στο αγρόκτημα.

Ενισχύστε εύκολα τη δυνατότητά σας για συγκέντρωση με τέλειο φωτισμό στην περιοχή εργασίας. Με τα φώτα LED, Xenon και αλογόνου της HELLA, ο χειρισμός μεγάλων μηχανημάτων γίνεται με υψηλή ακρίβεια, ακόμα και στο σκοτάδι - μια επένδυση που αξίζει.

Πληροφορίες για τα προϊόντα & την τεχνολογία

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης - Προβολείς εργασίας

Μετάβαση στο Microsite Truck

Μετάβαση στο εργαλείο Eliver

Προς το HELLA VALUEFIT

04/19/2016
 
 

Προβολείς αναβάθμισης

Όπως το φως της ημέρας - αυτή είναι η βασική αρχή που τηρούμε στην ανάπτυξη των προβολέων μας. Τομέας όπου πρωτοστατούν και οι τεχνολογικές καινοτομίες μας στον φωτισμό, οι οποίες παρέχουν ακόμα περισσότερη ασφάλεια στην οδήγηση τη νύχτα ή σε άσχημες καιρικές συνθήκες. Προβολείς αναβάθμισης με τεχνολογία φωτισμού Celis, αντιθαμβωτικά φώτα Xenon ή δυναμικός φωτισμός στροφής. Οι λύσεις αναβάθμισης που προσφέρουμε, ενισχύουν την ασφάλεια κάθε οδηγού. Επιπλέον, ανατιμούν στο πολλαπλάσιο αλλά και με στιλ την αξία του οχήματος και ανανεώνουν αισθητά την εμφάνισή του.

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow - Φωτισμός

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης - Φωτισμός

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

Μετάβαση στο Microsite Tuning

11/16/2015
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεση στο Aftermarket Club
Το Aftermarket Club σάς δίνει μία επισκόπηση τεχνικών πληροφοριών – και πολλά ακόμη.
Σύνδεση
περισσότερα
 
01/30/2013
HELLA Valuefit
Εδώ βρίσκετε σημαντικές πληροφορίες για το πρόγραμμα HELLA VALUEFIT: Αποδεδειγμένη ποιότητα σε καλή τιμή
Περισσότερα
Valuefit
 
04/19/2016
Eliver
Δοκιμάστε online τα φώτα εργασίας!
περισσότερα
 
01/28/2013