Ηλεκτρονικά συστήματα
 

Ένα δυνατό πρόγραμμα ηλεκτρονικού εξοπλισμού διανοίγει νέες προοπτικές ανάπτυξης

Το 30% της αξίας ενός καλά εξοπλισμένου, καινούριου αυτοκινήτου σήμερα, αποτελούν τα ηλεκτρικά και, κυρίως, τα ηλεκτρονικά εξαρτήματά του. Αυτό δεν αποτελεί σύγχρονη τάση, αλλά το αποτέλεσμα των αυξημένων απαιτήσεων των καταναλωτών για ασφάλεια, άνεση, ενημέρωση & ψυχαγωγία. Ωστόσο: Ό,τι εγκαθίσταται στο αυτοκίνητο, κάποια στιγμή υφίσταται βλάβη. Το 2007 η ADAC εξακρίβωσε ότι το 52% των βλαβών στα οχήματα οφείλεται σε ελαττωματικά ηλεκτρονικά συστήματα και λογισμικό. Αυτό το ποσοστό θα ανέρθει σε 60% το 2015. Οι συναλλαγές μελλοντικά θα έχουν να κάνουν λιγότερο με εξατμίσεις, ζάντες και τσιμούχες και περισσότερο με τσιπ και συναφή εξαρτήματα. Αυτό συνεπάγεται ραγδαία αύξηση της ζήτησης για εξειδίκευση στη διάγνωση, τα ηλεκτρονικά ανταλλακτικά και τις τεχνικές υπηρεσίες. Και υψηλές απαιτήσεις για τους προμηθευτές και τα συνεργεία, οι οποίες ωστόσο κρύβουν εξαιρετικά επωφελείς δυνατότητες σε σχέση με την οικονομική απόδοση και την προσέλκυση πελατών. Διασφαλίστε αυτές τις δυνατότητες, προτού σας προλάβουν.
08/04/2014

Αισθητήρες

Οι αισθητήρες μας - με βάση την απλή φυσική καθιερώνουν μια αυθεντική κουλτούρα οδήγησης: Αισθητήρες στροφών, μετρητές μάζας αέρας, αισθητήρες κρούσης, αισθητήρες για την πίεση πλήρωσης/πίεση πολλαπλής εισαγωγής, αισθητήρες θερμοκρασίας ψυκτικού/λαδιού/αέρα, αισθητήρες λάμδα, αισθητήρες στάθμης λαδιού/ψυκτικού/νερού πλύσης, αισθητήρες θέσης πεντάλ γκαζιού και πεταλούδας γκαζιού - μετατρέπουν τους κινητήρες σε υπερσύγχρονα συγκροτήματα. Και επειδή τίποτα δεν λειτουργεί πλέον σωστά στον κινητήρα όταν απουσιάζουν, οι εκπληκτικά λειτουργικοί αισθητήρες της HELLA μεταβιβάζουν στο σύστημα διαχείρισης κινητήρα αξιόπιστες τιμές μέτρησης για απόλυτη άνεση στην οδήγηση. Και οι στιβαροί σηματοδότες μας στο θέμα της ασφάλειας: Αισθητήρες στροφών τροχού (ABS).

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Ενεργοποιητές

Εδώ, η δράση ακολουθεί τον παλμό. Ενεργοποίηση, κλείσιμο, άνοιγμα, σύσφιξη, δίπλωση και αναδίπλωση - οι ενεργοποιητές μας διεκπεραιώνουν ένα πλήθος λειτουργιών. Σε όποιο σημείο του οχήματος και αν απαιτείται τάση και κίνηση με ακρίβεια και διάρκεια, η HELLA προσφέρει την ιδανική λύση: Πολλαπλασιαστές, βαλβίδες AGR, στόμια πεταλούδας γκαζιού, στοιχεία ρύθμισης για κεντρικά συστήματα ασφάλισης, βαλβίδες εναλλαγής. Με την HELLA, η κίνηση είναι σε πρόγραμμα.

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεση στο Aftermarket Club
Το Aftermarket Club σάς δίνει μία επισκόπηση τεχνικών πληροφοριών – και πολλά ακόμη.
Σύνδεση
περισσότερα
 
01/30/2013
EVE online εργαλείο
Ζήστε ηλεκτρικά HELLA και ηλεκτρονικών σειρά όπως ποτέ πριν.
περισσότερα
EVE
 
09/04/2013