Ηλεκτρονικά συστήματα υψηλής απόδοσης
 
Προϊόντα & Υπηρεσίες

Λύσεις ηλεκτρονικών συστημάτων Full-Service από τη Hella

Παρά το ότι τα ηλεκτρονικά συστήματα φωτισμού είναι το σημείο εκκίνησης της εταιρείας μας, παρέχουμε εδώ και καιρό ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για τα ηλεκτρονικά συστήματα των οχημάτων, εργαζόμενοι πάνω σε θέματα που είναι κρίσιμης σημασίας για την αυτοκινητοβιομηχανία: αύξηση ενεργειακής αποδοτικότητας, μείωση εκπομπών CO2 και αύξηση της ασφάλειας και της άνεσης. Η HELLA παρέχει ένα πλήθος λύσεων σε πρωτοποριακά ηλεκτρονικά συστήματα, όπως τον έξυπνο αισθητήρα μπαταρίας για αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας ή την υποβοήθηση αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας της εταιρείας μας, που χρησιμοποιεί αισθητήρες ραντάρ 24 GHz για την αύξηση της οδηγικής άνεσης και ασφάλειας. Μάθετε περισσότερα για επιλεγμένες πρωτοποριακές λύσεις σε ηλεκτρονικά συστήματα:
08/09/2012

Αποτελεσματική διαχείριση ενέργειας

Η HELLA έχει μία παγκοσμίως κορυφαία θέση σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα Microhybrid. Σε αυτά ανήκει ο έξυπνος αισθητήρας μπαταρίας (IBS), ο οποίος αποτελεί την καρδιά της διαχείρισης της ενέργειας του οχήματος ήδη σε πλήθος κατασκευαστών οχημάτων όπως και οι σταθεροποιητές τάσης, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση της λειτουργίας Start-Stop του κινητήρα.
Με υψηλών επιδόσεων μετατροπείς DC/DC, μετατροπείς 48V/12V και μονάδες συσσώρευσης ενέργειας η HELLA διαθέτει τα αναγκαία εξαρτήματα για τις επερχόμενες τοπολογίες δικτύου τάσης του οχήματος και επιτρέπει έτσι την υλοποίηση λειτουργιών όπως λειτουργία με τον κινητήρα στο ρελαντί και ανάκτηση ενέργειας.
Η γκάμα προϊόντων ολοκληρώνεται με προϊόντα όπως διαβαθμιζόμενα συστήματα διαχείρισης μπαταρίας, συστήματα επιτήρησης μόνωσης, μετατροπείς φόρτισης και μετατροπείς υψηλής τάσης. Είναι οι προπομποί της γενίκευσης της ηλεκτροκίνησης.
03/06/2013
 
 

Οδηγική άνεση και ασφάλεια

Από συστήματα ελέγχου καθισμάτων, συμβατικά συστήματα κλειδιού με τηλεχειρισμό και μονάδες ελέγχου λήψης έως και παθητικά συστήματα πρόσβασης/εκκίνησης, η HELLA προσφέρει μία ευρεία γκάμα λύσεων για ολοκληρωμένη οδηγική άνεση και ικανοποίηση, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούμε συνεχώς να εργαζόμαστε σε νέα και βελτιωμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού για την περαιτέρω αύξηση της ασφάλειας στο δρόμο. Το πιο πετυχημένο προϊόν της εταιρείας μας, στο οποίο έχουμε σημειώσει πωλήσεις άνω των 3 εκατομμύριων μονάδων, είναι το σύστημα υποβοήθησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, το οποίο βασίζεται σε αισθητήρες ραντάρ 24 GHz. Παρακολουθεί σταθερά την περιοχή πίσω από το όχημα κατά τη διάβαση ή αλλαγή λωρίδων κυκλοφορίας και προειδοποιεί τον οδηγό για οχήματα που προσεγγίζουν από πίσω ή στην επόμενη λωρίδα κυκλοφορίας. Μία άλλη διάταξη που χρησιμοποιεί επίσης αισθητήρες ραντάρ 24 GHz είναι το σύστημα προειδοποίησης απόστασης που προειδοποιεί τον οδηγό όταν το όχημα χάσει την ιδανική απόσταση ακολουθίας, αλλά δεν επεμβαίνει αυτόματα στον κινητήρα.
03/06/2013
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεσμοι
Κάντε εδώ κλικ για να μάθετε περισσότερα για την πλήρη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων της εταιρείας μας.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ
 
03/06/2013