Ηλεκτρικά συστήματα
 

Ένα μεγάλο πρόγραμμα ηλεκτρικών εξαρτημάτων που διευρύνεται εδώ και χρόνια

Ως προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας με διεθνή παρουσία, η HELLA διαθέτει εκτενή τεχνογνωσία στην ανάπτυξη συστημάτων και διαδικασιών καθώς και πλούσια εμπειρία στη μαζική παραγωγή, μετατρέποντας άμεσα τον καινοτομικό σχεδιασμό σε οικονομικές και αξιόπιστες σειρές προϊόντων. Για αυτό τον λόγο, η HELLA προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ηλεκτρικών συστημάτων που περιλαμβάνει από ακουστικούς σηματοδότες μέχρι αντλίες πλύσης.
Προσφέρουμε στους εμπόρους και στα συνεργεία ένα εκτενές πρόγραμμα με ρελέ και συσκευές ρελέ, το οποίο επεκτείνεται και βελτιστοποιείται συνεχώς.
08/04/2014

Ρελέ, ρελέ φλας και μονάδες ελέγχου

Ο κανόνας είναι απλός - η πρόκληση τεράστια: Τα ρελέ, τα ρελέ φλας και οι μονάδες ελέγχου της HELLA πρέπει να εκτελούν τις λειτουργίες τους μακρόχρονα και αξιόπιστα. Και επειδή η τελειοποίηση και η αντοχή μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ανήκουν στα δυνατά μας σημεία, η HELLA προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα και ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα προϊόντων σε αυτόν τον τομέα: Μίνι ρελέ, ρελέ υψηλής απόδοσης, μικρορελέ, ρελέ αποσύνδεσης μπαταρίας και ρελέ Solid State, ρελέ για επιβατηγά, επαγγελματικά και μεταφορικά οχήματα, ρελέ φλας από τις κατηγορίες ενός, δύο και τριών κυκλωμάτων για επιβατηγά, μεταφορικά, επαγγελματικά οχήματα και γεωργικά και δομικά μηχανήματα, μονάδες ελέγχου χρόνου φωτισμού, υπενθύμισης αναμμένων φώτων και LED καθώς και στοιχεία διακοπτών φωτισμού - με αφετηρία έναν απλό κανόνα, η HELLA δημιουργεί ένα πλήθος τεχνολογικών δυνατοτήτων.

Μετάβαση στον κατάλογο οχημάτων δημόσιας χρήσης και ειδικών υπερκατασκεών - Ρελέ

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Διακόπτες

Η HELLA διαθέτει διακόπτες για κάθε λειτουργία: Διακόπτες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, διακόπτες έλξης για φώτα έκτακτης ανάγκης (αλάρμ) και φώτα φρένων, διακόπτες φώτων, διακόπτες συναγερμού, διακόπτες ανύψωσης παραθύρων, διακόπτες φλας, διακόπτες πυράκτωσης/εκκίνησης, διακόπτες μίζας, διακόπτες φώτων έκτακτης ανάγκης, διακόπτες πολλαπλής λειτουργίας, διακόπτες απομόνωσης, διακόπτες δαπέδου και ανυψωτικής πλατφόρμας, διακόπτες πίεσης και διακόπτες εμβόλου, διακόπτες ανεμιστήρα, διακόπτες επαφής πόρτας - ως ραγοδιακόπτες, διακόπτες μοχλού, με λυχνία, βιδωτοί, απλοί ή περιστροφικοί, σε μαύρο και ασημί, με λεία ή σαγρέ επιφάνεια. Μια τεράστια ποικιλία διακοπτών για όλα όσα πρέπει να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται στα οχήματα - ωστόσο, με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Την ποιότητα HELLA.

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow - Διακόπτες

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Μίζες και γεννήτριες

Με περισσότερες από 2.200 μίζες και γεννήτριες για πάνω από 15.000 εφαρμογές σε επιβατηγά οχήματα, γεωργικά και δομικά μηχανήματα και σε περισσότερα από 10.000 επαγγελματικά οχήματα, η HELLA προσφέρει ένα πραγματικά ολοκληρωμένο πρόγραμμα.

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

 

Προς το HELLA VALUEFIT

 

04/19/2016
 
 

Ρυθμιστές γεννήτριας

Σωστή τάση - ένα τυπικό θέμα για κάθε όχημα. Για αυτό, η HELLA διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ρυθμιστών γεννήτριας με αξιόπιστη λειτουργία ακριβείας για ένα πλήθος οχημάτων. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία της HELLA, τα ηλεκτρονικά του οχήματος προστατεύονται από βλάβες λόγω υπέρτασης και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας διατηρείται σταθερό.

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Αντλίες νερού

Ένα από τα πλέον διακριτικά προϊόντα μας στον τομέα της ασφάλειας: Αντλία νερού πλύσης. Αθέατα αλλά αποτελεσματικά, εξασφαλίζει ελεύθερη ορατότητα με συγκεκριμένη πίεση. Είτε πρόκειται για τον καθαρισμό των παρμπρίζ, είτε των προβολέων και των υαλοπινάκων διάχυσης - η αξιόπιστη λειτουργία αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό σε όλες τις αντλίες νερού HELLA. Γιατί στην HELLA, η καλή ορατότητα είναι σε κάθε περίπτωση θέμα ποιότητας.

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Ηλεκτρικοί βυσματούμενοι σύνδεσμοι

2-3-4-5-7-13-15 πόλων - ακριβώς, πρόκειται για τους ηλεκτρικούς βυσματούμενους σύνδεσμους μας! Στην HELLA θα βρείτε όλα όσα αφορούν τις συνδέσεις: Προσαρμογείς, αγωγοί σύνδεσης, βύσματα ελέγχου, βυσματούμενα συστήματα για ειδικά οχήματα, βάσεις πριζών για προβολείς, ελικοειδείς αγωγοί σύνδεσης, συσκευές προσάρτησης ρυμούλκας, μετασχηματιστές τάσης, συσκευές εξισορρόπησης φορτίου, με περικόχλιο ρακόρ, μπαγιονέτ σύνδεση, ελαστικό στεγανοποιητικό δακτύλιο, σε κοντή ή σούπερ κοντή έκδοση, από πλαστικό ή μέταλλο. Ακόμα και στα τυπικά εξαρτήματα, η HELLA δημιουργεί ξεχωριστά προϊόντα: Παρέχουν εύκολη τοποθέτηση και ελεγμένη ποιότητα σε όλες τις εκδόσεις τους και καλύπτουν σχεδόν όλες τις ειδικές εφαρμογές.

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Συσκευές ηχητικών σημάτων

Ένα προϊόν για την ασφάλεια που δεν χρειάζεται πολλά λόγια: Κόρνες και σειρήνες. Οι δίτονες ηλεκτρικές σειρήνες μας με τον μεστό και αρμονικό ήχο όπως και οι κόρνες με τον διαπεραστικό, δυνατό ήχο τους, βοηθούν τους πελάτες σας να κάνουν σε κάθε περίπτωση αισθητή την παρουσία τους. Σειρήνες που λειτουργούν με συμπιεστή ή με πεπιεσμένο αέρα - οι σηματοδότες μας είναι πάντα εξοπλισμένοι με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η ακρίβεια και η αξιοπιστία τους αποτελεί κατασκευαστική προϋπόθεση - για πάνω από 100 χρόνια. Γιατί στην HELLA η ασφάλεια έχει παράδοση.

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow - Συσκευές ηχητικών σημάτων

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης

Κόρνες και σειρήνες - Microsite, εφαρμογή

11/10/2015
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεση στο Aftermarket Club
Το Aftermarket Club σάς δίνει μία επισκόπηση τεχνικών πληροφοριών – και πολλά ακόμη.
Σύνδεση
περισσότερα
 
01/30/2013