Εξαρτήματα
αμαξώματος
 

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ

Η HELLA είναι ο κορυφαίος προμηθευτής στην ελεύθερη αγορά εξαρτημάτων για φωτισμό αυτοκινήτων με τη μεγαλύτερη κάλυψη της αγοράς. Χάρη στις καινοτομίες μας, οι οποίες μας καθιστούν ακόμα πιο ελκυστικούς για τα μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας, αναπτύσσουμε συνεχώς το πρόγραμμά μας πάνω σε βασικούς προβολείς, φώτα και εσωτερικά φώτα. Η λειτουργική ασφάλεια, η ακρίβεια στην προσαρμογή και η ανθεκτικότητα των προϊόντων διασφαλίζεται κάθε φορά από την ανυπέρβλητη ποιότητα των γνήσιων εξαρτημάτων HELLA. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πρόγραμμα των καθρεφτών HELLA.
11/17/2014

Κύριοι προβολείς

Όπως το φως της ημέρας - αυτή είναι η βασική αρχή που τηρούμε στην ανάπτυξη των προβολέων μας. Τομέας όπου πρωτοστατούν και οι τεχνολογικές καινοτομίες μας στον φωτισμό, οι οποίες παρέχουν ακόμα περισσότερη ασφάλεια στην οδήγηση τη νύχτα ή σε άσχημες καιρικές συνθήκες: Δυναμικά φώτα στροφής, το προσαρμοζόμενο σύστημα μπροστινού φωτισμού AFS, φανοί στροφής, αλογόνου, Xenon. Οι λύσεις που προσφέρουμε, ενισχύουν την ασφάλεια κάθε οδηγού. Για αυτό διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από προβολείς, προβολείς μεγάλης σκάλας και προβολείς ομίχλης για χρήση σε οχήματα ή για γενική χρήση. Η HELLA θέτει φωτεινά ορόσημα για εσάς.

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης - Κύριοι προβολείς

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow - Κύριοι προβολείς

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Λυχνίες

Επικοινωνία με την ταχύτητα του φωτός. Η συνεννόηση στην οδική κυκλοφορία συχνά εκτελείται με φωτεινά σήματα. Οι αξιόπιστες λυχνίες της HELLA είναι απαραίτητες για την ασφάλεια στην οδήγηση. Πίσω φώτα και πλευρικά φώτα για σαφή σηματοδότηση της θέσης, φώτα φρένων και φλας για ασφάλεια κατά την κυκλοφορία, φώτα όγκου για ένδειξη του όγκου του οχήματος - στην HELLA θα βρείτε την ιδανική λύση για κάθε όχημα οποιασδήποτε μορφής και λειτουργίας. Και αν η εμφάνιση είναι επίσης θέμα τεχνολογίας: Στους online καταλόγους μας θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από λαμπτήρες πυράκτωσης και LED για έως και το τελευταίο φως στο πίσω μέρος του οχήματος.

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης - Λυχνίες

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow - Λυχνίες

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Εσωτερικός φωτισμός

Όταν δηλώνουμε ότι επιθυμούμε να φωτίσουμε το σκοτάδι, αυτό ισχύει φυσικά και για τον εσωτερικό χώρο του οχήματός. Με τον εσωτερικό φωτισμό υψηλής απόδοσης της HELLA έχετε πάντα τον οπτικό έλεγχο στο εσωτερικό του οχήματός σας ακόμα και τις πολύ σκοτεινές νύχτες. Διαφανή και ενσωματωμένα φώτα ή ευέλικτα φώτα ανάγνωσης - στην HELLA θα βρείτε σίγουρα την ιδανική λύση για βέλτιστη ορατότητα ακόμα και στον πιο μικρό χώρο.

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 

Καθρέπτες

Για τον οπτικό έλεγχο στο πίσω τμήμα του οχήματος, η HELLA προσφέρει βέλτιστη ασφάλεια. Στον online κατάλογό μας θα βρείτε μια εντυπωσιακή συλλογή από εξωτερικούς καθρέπτες για όλα τα φορτηγά, τα λεωφορεία και τα μεταφορικά οχήματα. Η HELLA διαθέτει όλα όσα αυξάνουν ακόμα περισσότερο την ασφάλεια σε σχέση με την όπισθεν ορατότητα: Θερμαινόμενοι, ηλεκτρικοί ή ευρυγώνιοι - οι καθρέπτες μας παρέχουν βέλτιστη ορατότητα για ασφαλείς διαδρομές και ακριβείς ελιγμούς. Χάρη στην αντοχή και τη σταθερότητά τους, οι καθρέπτες μας είναι ιδανικοί για χρήση σε σκληρές συνθήκες εργασίας. Και επειδή πιστεύουμε ότι στην ασφαλή όπισθεν ορατότητα δεν υπάρχουν ηλικιακά όρια, διαθέτουμε κατάλληλα συστήματα καθρεπτών ακόμα και για παλαιότερα μοντέλα οχημάτων.

Μετάβαση στον κατάλογο εξαρτημάτων γενικής χρήσης

Μετάβαση στον κατάλογο οχημάτων δημόσιας χρήσης και ειδικών υπερκατασκεών - Καθρέπτες

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

08/04/2014
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεση στο Aftermarket Club
Το Aftermarket Club σάς δίνει μία επισκόπηση τεχνικών πληροφοριών – και πολλά ακόμη.
Σύνδεση
περισσότερα
 
01/30/2013
HELLA Valuefit
Εδώ βρίσκετε σημαντικές πληροφορίες για το πρόγραμμα HELLA VALUEFIT: Αποδεδειγμένη ποιότητα σε καλή τιμή
Περισσότερα
Valuefit
 
04/19/2016