Αποτελεσματική οργάνωση Aftermarket
 

HELLA: ΕΝΑΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ AFTERMARKET ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Στον τομέα Aftermarket, η HELLA σας προσφέρει μια ευρεία και ελκυστική συλλογή προϊόντων, επαγγελματικό εξοπλισμό συνεργείου και υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας, όλα από έναν και μόνο προμηθευτή. Η προσφορά της HELLA συνοψίζεται στο τρίπτυχο "Parts, Tools, Services".

 

 

 

 

 

Το ασύγκριτο πρόγραμμα εξαρτημάτων (Parts) κορυφαίας ποιότητας με εξαιρετική κάλυψη της αγοράς περιλαμβάνει περίπου 38.000 προϊόντα για χονδρεμπόρους ανταλλακτικών αυτοκινήτων και ανεξάρτητα συνεργεία. Η γκάμα περιλαμβάνει ανταλλακτικά και εξαρτήματα γενικής χρήσης για τους τομείς φωτισμός, σύστημα πέδησης, ηλεκτρικό σύστημα, ηλεκτρονικό σύστημα. Περιλαμβάνει γνήσια ανταλλακτικά HELLA για αυτοκινητοβιομηχανίες, ειδικά εμπορικά προϊόντα κατασκευής HELLA καθώς και προϊόντα επώνυμων κατασκευαστών εξαρτημάτων. Με αυτή την γκάμα προϊόντων, η εταιρεία μας είναι για παράδειγμα νούμερο 1 στην ελεύθερη αγορά εξαρτημάτων για ειδικό ανά όχημα φωτισμό προσφέροντας τη μεγαλύτερη κάλυψη της αγοράς σε όλη την Ευρώπη. Μέσω ενός παγκοσμίου, αποδοτικού δικτύου διακίνησης εμπορευμάτων εγγυούμαστε στους πελάτες μας βέλτιστη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αντίστοιχα Online εργαλεία συμβάλλουν ταυτόχρονα στην εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος – χάρη στην ηλεκτρονική παραγγελία, τον έλεγχο διαθεσιμότητας, την παρακολούθηση παραγγελίας ή τη διεκπεραίωση παραπόνων.
 
Επιπλέον προσφέρουμε ανταγωνιστική υποστήριξη συνεργείου (Tools) που προέρχεται από έναν και μόνο προμηθευτή. Έτσι μπορούμε να υποστηρίζουμε ιδανικά όλη τη διαδικασία του συνεργείου, από την αναγνώριση του οχήματος και τη διάγνωση βλαβών μέχρι την αναγνώριση και την παραγγελία ανταλλακτικών και να αποτελούμε έναν ολοκληρωμένο προμηθευτή δεδομένων, εξοπλισμού ελέγχου, ανταλλακτικών, εκπαίδευσης και τεχνικής γραμμής εξυπηρέτησης στην αγορά. Με αυτό τον τρόπο παρέχουμε στα συνεργεία τη δυνατότητα για γρήγορη και ασφαλή συντήρηση και επισκευή.

 

 

 

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας (Services) συμπληρώνουν ιδανικά την προσφορά μας, με αποτελεσματική τεχνική υποστήριξη και ελκυστικές ενέργειες υποστήριξης πωλήσεων, προγράμματα για τα συνεργεία και επαγγελματική διαχείριση διακίνησης προϊόντων.

 

09/03/2020
 
 
 
Σύνδεσμοι
Κάντε εδώ κλικ για να μάθετε περισσότερα για την ολοκληρωμένη εξειδίκευση της εταιρείας μας στον τομέα aftermarket.
εταιρείας μας στον τομέα aftermarket.
 
11/07/2013