Ανταλλακτικά
 

Ισχυρό πρόγραμμα ανταλλακτικών - επιτυχημένη επιχείρηση

Η HELLA σας προσφέρει μια πολύ ευρεία γκάμα ανταλλακτικών. Αφενός, ένα ισχυρό πρόγραμμα ηλεκτρονικών συστημάτων για έναν ολοένα αυξανόμενο όγκο επισκευών - με αισθητήρες, ενεργοποιητές και μονάδες ελέγχου. Αφετέρου, ένα ευρύ πρόγραμμα ηλεκτρικών συστημάτων, αποτέλεσμα πολύχρονης ανάπτυξης, το οποίο παρέχει από ακουστικούς σηματοδότες, ρελέ, διακόπτες μίζες και γεννήτριες έως και αντλίες πλύσης.
01/27/2020
1
Φθειρόμενα εξαρτήματα

Ηλεκτρικά συστήματα

Το ευρύ πρόγραμμα ηλεκτρικών συστημάτων, αποτέλεσμα πολύχρονης ανάπτυξης, παρέχει από ακουστικούς σηματοδότες μέχρι αντλίες πλύσης. Περισσότερα
Πρόσθετος εξοπλισμός

Ηλεκτρονικά συστήματα

Ένα ισχυρό πρόγραμμα ηλεκτρονικών συστημάτων για έναν ολοένα αυξανόμενο όγκο επισκευών: Αισθητήρες, ενεργοποιητές και μονάδες ελέγχου.
Περισσότερα
Εξαρτήματα αμαξώματος

Διαχείριση θερμότητας

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον κλιματισμό οχημάτων και την ψύξη κινητήρων από την ειδικευμένη στον τομέα της διαχείρισης θερμότητας Behr Hella Service. Περισσότερα
 
12/18/2019
1
Αναλώσιμα

Αναλώσιμα

Τα αναλώσιμα αποτελούν απαραίτητο στοιχείο ενός συνεργείου - είτε πρόκειται για υλικό εγκατάστασης και ασφάλειες, είτε για λάδια και στεγανοποιητικούς δακτυλίους. Η HELLA πρωτοστατεί και σε αυτό τον τομέα.
περισσότερα
Εξαρτήματα

Εξαρτήματα

Όταν πρόκειται για φωτισμό, είμαστε πάντα ο κατάλληλος συνεργάτης για σας - με όλη την εμπειρία μας στη αλογόνου, ξένον, και LED τεχνολογία, μπορείτε να επωφεληθείτε από βοηθητικούς προβολείς, φώτα όπισθεν και τα φώτα εργασίας, φώτα ημέρας, πινακίδα και εσωτερικά φώτα καθώς και τα πλευρικά φώτα και ο φωτισμός περίγραμμα.
περισσότερα

 
12/17/2014
 
 
 
Σύνδεση στο Aftermarket Club
Το Aftermarket Club σάς δίνει μία επισκόπηση τεχνικών πληροφοριών – και πολλά ακόμη.
Σύνδεση
περισσότερα
 
01/30/2013
Eliver
Δοκιμάστε online τα φώτα εργασίας!
περισσότερα
 
01/28/2013
HELLA σημαίνει ποιότητα

 
Η ποιότητα είναι αυτό που κάνουμε
περισσότερα
HELLA σημαίνει ποιότητα
 
09/04/2013