Αναλώσιμα
 
ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

Τα αναλώσιμα αποτελούν απαραίτητο στοιχείο ενός συνεργείου - και σε αυτό τον τομέα, η HELLA είναι ο ιδανικός συνεργάτης. Είτε πρόκειται για υλικό εγκατάστασης, ασφάλειες, λάδια, στεγανοποιητικούς δακτυλίους είτε - μετά την έγκριση από τις αρχές ανταγωνισμού ως HELLA Pagid - καθαριστικά και υγρά φρένων - προσφέρουμε γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση.
11/17/2014

Υλικό εγκατάστασης

Αγωγοί, ασφάλειες, αυτόματες ασφάλειες, ακροδέκτες πρέσας - χωρίς μόνωση, μονωμένα και με θερμοσυστελλόμενη μόνωση, συγκολλητικά βύσματα, χωνευτά χιτώνια, περίβλημα βυσμάτων και θερμοσυστελλόμενοι σωλήνες - δεν χρειάζεται να τα ψάχνετε πλέον, μπορείτε απλά να τα παραγγείλετε με ένα κλικ! Στο πρόγραμμά μας με υλικό εγκατάστασης που απευθύνεται σε συνεργεία, θα βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε σε εξοπλισμό ασφάλισης, σύνδεσης ή προστασίας. Και φυσικά, σε κορυφαία ποιότητα.

Μετάβαση στον κατάλογο LightShow - Υλικό εγκατάστασης

08/04/2014
 
 

Στεγανοποιητικοί δακτύλιοι

Η Hella Gutmann Solutions προσφέρει στεγανοποιητικούς δακτυλίους τόσο σε σετ για τα μοντέλα όλων των γνωστών αυτοκινητοβιομηχανιών της αγοράς, όσο και για γενική χρήση σε επιβατηγά, επαγγελματικά και
αγροτικά οχήματα.

Μετάβαση στον κατάλογο συνεργείων

Μετάβαση στον Online κατάλογο HELLA

Μετάβαση στην Hella Gutmann Solutions Αρχική σελίδα

12/19/2019
 
 
 
 
 
 
 
Σύνδεση στο Aftermarket Club
Το Aftermarket Club σάς δίνει μία επισκόπηση τεχνικών πληροφοριών – και πολλά ακόμη.
Σύνδεση
περισσότερα
 
01/30/2013