Verkoopondersteuning
 

Verkoopondersteuning

Een doelgerichte en professionele verkoopondersteuning vinden wij net zo belangrijk als het productaanbod, een goede beschikbaarheid en de kwaliteit van producten.

De voorgestelde acties en campagnes zijn gericht op het stimuleren van uw verkopen en hebben betrekking op de kernactiviteiten van HELLA: verlichting, elektra, elektronica, equipment en remdelen. HELLA biedt hierbij onder meer:

  • Productgericht promotiemateriaal
  • Displays en overige presentatiemateriaal voor in de garage
  • Brochures, flyers en overige informatiedragers
12/17/2019

HELLA PARTNER WORLD VOOR GROSSIERS

HELLA PARTNER WORLD is het online portaal voor de groothandel. HELLA grossiers krijgen hier gratis toegang tot waardevolle informatie over nieuwe producten, beschikbaarheid van producten, bestelstatus, marketing materiaal en technische know-how.

Naar HELLA PARTNER WORLD.

07/14/2016
 
 

HELLA TECH WORLD VOOR GARAGES

Als garage kan u zich kostenloos aanmelden op HELLA TECH WORLD, een online portaal boordevol technische informatie! U vindt er onder andere technische productinformaties, voertuigspecifieke diagnose- en reparatie-instructies, online trainingen over de belangrijkste vakgebieden van HELLA, praktijkgerichte informatie zoals brochures, montagehandleidingen, technische video’s en veel meer!

Naar HELLA TECH WORLD.

09/04/2015
 
 
 
 
 
 
 
HELLA TECH WORLD voor garages
Profiteer van de voordelen van HELLA TECH WORLD!
Een online portal boordevol technische informatie en praktische tips.
Naar HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
03/20/2015