Slijtage-
onderdelen
 
Slijtageonderdelen

REMMEN KOMEN IN EEN NIEUW LICHT TE STAAN

HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS biedt een omvangrijk assortiment op het gebied van remmen aan - met geavanceerde technologie voor de allerhoogste prestaties. Het productengamma bestaat uit schijfremblokken, remklauwen en remtrommels en wordt continu uitgebreid en aangepast aan de klantvereisten. HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS is een van de meest toonaangevende aanbieders van remsystemen op de vrije onderdelenmarkt. Wij hebben tientallen jaren ervaring als leverancier van originele onderdelen en beschikken als een van de grootste handelsorganisaties ter wereld over de juiste distributiecompetenties. Daarnaast biedt HELLA u een ruime keuze uit slijtageonderdelen, zoals een uitgebreid assortiment gloeilampen, ruitenwissers en dergelijke.

11/02/2015

Remsystemen

Remsystemen zijn van doorslaggevend belang voor de veiligheid van een voertuig. Door de geplande fusie tussen HELLA en PAGID ontstaat na toestemming van de mededingingsautoriteiten een toonaangevende aanbieder van remsystemen op de vrije onderdelenmarkt. Met onze remblokken dekken wij dan voor bijna 100% het Europese automobielbestand af. Samen met de remschijven vormen ze de optimale frictiecombinatie voor maximale veiligheid, maximaal comfort en een lange levensduur.
Onze remschoenen en remtrommels zijn in de toekomst voor u en uw klanten de perfecte oplossing voor toepassingen aan de achteras. De voorgemonteerde remschoensets zijn bovendien snel te monteren. Het aanbod wordt aangevuld met smeermiddel, remmenreiniger en diverse accessoires. Uiteraard zullen wij na toestemming van de mededingingsautoriteiten aan ons productassortiment blijven werken om optimaal aan de wensen van de klant te voldoen. Zo zijn wij van plan om het bestaande assortiment nog aantrekkelijker te maken en het productassortiment met hydraulische remmen en werkplaatsuitrustingen uit te breiden.

Naar de homepage van onze joint venture HELLA PAGID BRAKE SYSTEMS

01/27/2017
 
 

Gloeilampen

Wanneer u met de auto onderweg bent, is een optimaal zicht van het grootste belang. Daarbij speelt ook een betrouwbare werking van de lampen een belangrijke rol. HELLA heeft hier voor elke situatie de juiste technologie en voert daarom een sterk assortiment aan gloeilampen:

  • Xenon: voor meer vermogen
  • Performance: voor meer licht
  • Design: voor meer elegantie
  • Lifetime: voor een langere levensduur
  • High Wattage: het beetje extra voor professionals
  • Standaard: voor meer rendabiliteit

Daarnaast leveren al onze gloeilampen, van standaard tot xenon, altijd op betrouwbare wijze de beste prestaties. Wie voor veiligheid gaat, vindt bij HELLA voor elk type voertuig altijd buitengewone en gecontroleerde kwaliteit. Welke van onze innovatieve ontwikkelingen kiest u voor uw klanten? Wat u ook kiest, HELLA zorgt altijd voor veiligheid en een hoge klanttevredenheid.

Naar de universele onderdelencatalogus

Naar de HELLA online catalogus

Naar de configurator

09/03/2020
 
 

Ruitenwisserbladen

Hier heeft kwaliteit een eigen profiel! Om voor langere tijd vrij zicht te hebben, zijn onze ruitenwisserbladen zeer geavanceerd uitgevoerd. De hoogwaardige coating van nanografietdeeltjes vermindert de wrijving tussen het wisserblad en de ruit aanzienlijk. Het resultaat: een gelijkmatige en rustige werking - en dat bij een langere levensduur van de ruitenwisserbladen! Vrij zicht voor iedereen: voor personenauto’s, transportwagens, landbouw- en bouwmachines, bedrijfswagens en bussen, wij bieden uw klanten een breed assortiment aan voertuigspecifieke en universele ruitenwisserbladen. Veiligheid - voor HELLA altijd een kwestie van techniek.

Naar de HELLA online catalogus

Naar de configurator

09/03/2020
 
 

Bobines

Het assortiment aan bobines van HELLA bevat meer dan 80 varianten en wordt continu uitgebreid. Hierbij gaat het om bobines voor statische hoogspanningsdistributie (RUV) die uitsluitend elektronisch gebeurt - er zijn dus geen bewegende onderdelen meer nodig. Alle moderne voertuigen met Ottomotoren zijn met een dergelijke uitvoering uitgerust.

Naar de HELLA online catalogus

09/03/2020
 
 
 
 
 
 
 
HELLA TECH WORLD voor garages
Profiteer van de voordelen van HELLA TECH WORLD!
Een online portal boordevol technische informatie en praktische tips.
Naar HELLA TECH WORLD
HTW_Teaser
 
03/20/2015
Online-services
Interactieve tools, online catalogi, microsites en mobiele apps - het online aanbod van HELLA in één oogopslag.
Meer
Online-services
 
12/01/2015
EVE
Ontdek het gamma elektriciteit en elektronica van HELLA op een andere manier.
Meer
Eve
 
09/15/2015